Ποιος θα το έλεγε όταν ο νεαρός πολιτικός Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα θα τελείωνε τόσο γρήγορα και ίσως άδοξα.
Μέσα σε λίγα χρόνια ο φέρελπις νεαρός πολιτικός, ανέβηκε τα ανώτατα σκαλοπάτια της πολιτικής σκηνής, δίνοντας την εικόνα ενός νέου και άφθαρτου πολιτικού με μόνη αξίωση από την πλευρά του το καλό του λαού.
Δυστυχώς όμως για τον νεαρό πολιτικό, ο οποίος μεθυσμένος με το κρασί της νεανικής του ορμητικότητας και δυναμικής, δεν λογάριασε ότι το μόνο εύκολο στην ζωή είναι να φτάσει κανείς στην κορυφή. Το θέμα όμως είναι να μείνει κανείς στην κορυφή και από ότι φαίνεται άρχισε η αποδόμηση και η θολότητα του πολιτικού μέλλοντος του νεαρού «Κολωνακιώτη» αριστερού πολιτικού.
Όλοι γνώριζαν, εκτός ίσως από τον φιλόδοξο νέο, ότι δεν μπορεί ένας αστός όπως ο Αλέξης Τσίπρας ,επειδή φόρεσε τον μανδύα της αριστεράς, είναι και αυτό ένα κόλπο για να αναρριχηθεί κανείς, θα μπορούσε να τον κρατήσει στους κόλπους της η αριστερά, η οποία δεν θέλει και δεν μπορεί να κυβερνήσει εξ αιτίας της ιδιαιτερότητας της να συζητά και να συζητά, χάνοντας την ουσία του προς συζήτηση θέματος.
Τώρα η αριστερά τον απομάκρυνε αφήνοντας τον φορτωμένο με ένα μνημόνιο και αναγκάζοντας τον να συγκυβέρνηση με την ΝΔ ή να φύγει από το πρώτο πολιτικό πλάνο.
Αν συγκυβερνήσει με την ΝΔ θα είναι ψεύτης γιατί η δήλωση του, έστω και για να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του, θα τον «ρίξει» στα μάτια και την λογική των ψηφοφόρων, έστω και αν σε αυτές τις εκλογές του δώσουν την ψήφο τους για αδιευκρίνιστη ψυχολογικά λογική του έλληνα ψηφοφόρου.
Αν δεν συγκυβέρνηση με την ΝΔ, μοιραία θα επέλθει η λήθη κι θα αποτελέσει παρένθεση του πρώτου «γιαλαντζή» Πρωθυπουργού της Χώρας.
Όπως και αν το δει κανείς, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τα παίζει όλα για όλα. Ή πρώτος και ενισχυμένος ή στης λήθης το πηγάδι, όπως λέει ο γνωστός τραγουδιστής θα τον στείλει στον πάτο