Πληθαίνουν πλέον οι φωνές που λένε ότι ο ψευτομουφτής θέλει να τελειώνει με τον Ζειμπέκ Χουσείν και τον ρόλο του “καθαριστή” ανέλαβε κατ επιθυμία  ο Μ. Τσέπελης και για αυτό  δεν συμπεριέλαβε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ζειμπέκ Χουσείν στην λίστα των επισήμων για να καταθέσει στεφάνι κατά την διάρκεια εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της πόλης και αυτός ήταν ο λόγος  που ο βουλευτής με ανακοίνωσή του αμφισβήτησε το πρωτόκολλο που προ έβαλε, λένε αυτοί που γνωρίζουν τα της μειονότητας,  ως δικαιολογία ο δήμαρχος Ξάνθης.

Οι καλές μέρες πέρασαν;
Σε πολιτική ένδεια ο Ζειμπέκ Χουσείν;
Ετοιμάζουν αντικαταστάτη ο ΣΥΡΙΖΑ ή οι πολιτικοί κύκλοι της μειονότητας;

Κοιτάζοντας κανείς την φωτογραφεία των δύο πολιτικών ανδρών από τα παλιά, η πρώτη σκέψη, μετά την διαμάχη κατάθεσης ή όχι στεφάνου από τον μειονοτικό βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι οι παλιές καλές μέρες της αγαστής συνεργασίας Μ. Τσέπελη και Ζεϊμπέκ Χουσείν πέρασαν ανεπιστρεπτί.

Η απόφαση του δημάρχου Ξάνθης Μ. Τσέπελη να μην επιτρέψει στον μειονοτικό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης να καταθέσει στεφάνι στην απελευθέρωση της Ξάνθης και ο κ. Ζειμπέκ  να ανοίξει την πολιτική «βεντέτα» μαζί του, σίγουρα έχει και άλλη ανάγνωση.

Η αντίδραση του κ. Ζειμπέκ δεν έχει να κάνει με την γιορτή της απελευθέρωσης της πόλης και της κατάθεσης στεφάνου, αλλά με κάτι άλλο, που συνδέεται με το πολιτικό παρασκήνιο στην περιοχή μας.

Με δεδομένη την πολιτική πορεία του βουλευτή, ο οποίος στο παρελθών, στις παρελάσεις των Εθνικών γιορτών, όντας βουλευτής, αντί να καθίσει στο βάθρο των επισήμων, καθόταν με τους υπόλοιπους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι «με τον λαό» όπως έλεγαν χαρακτηριστικά, σηματοδοτώντας μία άλλη συμπεριφορά απέναντι στα “συντηρητικά» κλισέ (άλλωστε όλοι σε αυτή την πόλη ζούμε και θυμόμαστε), αν λοιπόν η κατάθεση στεφάνου προς τιμήν των ηρώων απελευθερωτών της πόλης δεν είναι «συντηρητικό» κλισέ κατά τον ΣΥΡΙΖΑ και τους τοπικούς εκπροσώπους του, τότε τι είναι;

Αυτή την φορά όμως, ο βουλευτής Ξάνθης κ. Ζειμπέκ Χουσείν, επιμένει, όπως συνάγεται από τις ανακοινώσεις του κατά του δημάρχου, σε αυτά τα “συντηρητικά” κλισέ. Γιατί άραγε;

Για να επιμένει προφανώς γνωρίζει και ο ίδιος ότι έπεσε  «σύρμα» κατεδάφισης του με δεδομένο ότι ο δήμαρχος μιλάει με όλους τους κύκλους της μειονότητας αφού σε αυτήν οφείλει την εκλογή του στον δημαρχιακό θώκο.
Με δεδομένο όλα τα παραπάνω είναι μάλλον βέβαιο ότι ο Μ. Τσέπελης μέσω των διαύλων επικοινωνίας και των εκλεκτών εξωθεσμικών παραγόντων, έστειλε μήνυμα όχι μόνο στον κ. Ζειμπέκ αλλά και στο βουλευτή του ΚΙΝΑΛ κ. Μπαράν.
Με λίγα λόγια, κάποιοι πίσω από τον Μ. Τσέπελη,  παράγοντες της μειονότητας, του είπαν να αρχίσει η «κατεδάφισή» του κ. Ζειμπέκ ξεκινώντας από την κατάθεση στεφάνου  προς τιμήν των ηρώων της πόλης.

Δεν μας κάνει εντύπωση που φιλικά μέσα κατά το παρελθών του βουλευτή, δεν ανάρτησαν ούτε ένα άρθρο υπέρ του; Να σημειώσουμε ότι ο βουλευτής με τον τρόπο του στήριξε τα συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης τα οποία σήμερα πίνουν νερό στο όνομα του Μ. Τσέπελη.

Είπαμε. Όλοι σε αυτή την πόλη ζούμε.