Η τυχερή συντοπίτισσα μας που κέρδισε ταξίδι στο νησί της Αφροδίτης

Ο Σύλλογος Κυπρίων Ν. Ξάνθης και ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ), που συμμετείχαν στις  Γιορτές Παλιάς Πόλης,  με την δράση :

«Τσιαττίζω, παιχνιδίζω στην Κύπρο σε γυρίζω»

Είχαν ως δώρο για το κοινό που συμμετείχε στην σχετική κλήρωση που διενεργήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2018 στις 11:00 μ.μ. στο στέκι τους, ένα τετραήμερο ταξίδι στην Κύπρο (3 διανυκτερεύσεις), δωρεά και πάλι του ξενοδοχείου Sentido Sandy Beach hotel στη Λάρνακα, ενώ τα αεροπορικά εισιτήρια και η μετάβαση από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο και το αντίθετο, είναι δωρεά του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού. Το ταξίδι είναι για δύο άτομα, την κληρωθείσα και τον συνοδό που η ίδια θα επιλέξει.

Αθρόα ήταν η συμμετοχή του κόσμου από Ξάνθη αλλά και πολλές συμμετοχές  από διάφορες άλλες πόλεις της Ελλάδας μας, όπως: Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Χανιά, Καβάλα, Ναύπακτο, Σέρρες, Κομοτηνή, Δράμα, Κύμη Ευβοίας, Αθήνα, Χρυσούπολη, Αλιβέρι, Καλαμάτα, Βόλο, Βέροια, Ξυλαγανή, Διαλεκτό, Λάρισα κλπ . Δύο συμμετοχές ακυρώθηκαν γιατί δεν τηρούν τον βασικό όρο του κανονισμού, του να είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος. Είχαμε μια συμμετοχή από Ολλανδία και μία από Γερμανία.

Νικήτρια του διαγωνισμού ανεδείχθη η συμπολίτισσα μας ΝΕΡΑΝΤΖΗ ΘΕΟΔΩΡΑ με επιλαχούσα την κυρία ΚΑΡΑΓΑΠΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ. Ευχόμαστε καλό ταξίδι στην κα Νεράντζη και να περάσει ευχάριστα στο νησί της Αφροδίτης!!!!!

Να ευχαριστήσουμε ακόμη όλους τους φίλους και φίλες της Κύπρου που επισκέφθηκαν το στέκι μας, γεύτηκαν τα εδέσματα και τα ποτά της Κύπρου μας και συμμετείχαν και στον σχετικό διαγωνισμό. Πρωτίστως βέβαια ευχαριστούμε τους μικρούς μας φίλους που έλυσαν σωρεία σταυρολέξων, κρυπτολέξων, μας ζωγράφησαν ακόμη τον μύθο της Κύπρου Άδωνις και Αφροδίτη που είδαν σε σχετική προβολή και ακόμη-ακόμη την Κύπρο μας κυριολεκτικά με όλη τους την καρδιά. Τα παιδιά ήλθαν ακόμη σε επαφή με την κυπριακή λογοτεχνία με σύγχρονα κυπριακά παραμύθια.

Να ευχαριστήσουμε ακόμη το Κέντρο Πολιτισμού του δήμου μας,  τον Δήμαρχο κ. Δημαρχόπουλο και όλο  το προσωπικό του Κέντρου Πολιτισμού.

Να ευχαριστήσουμε ακόμη θερμά όλα τα μέσα ενημέρωσης της πόλης μας, αλλά και όλων των μέσων ενημέρωσης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που στήριξαν αυτή τη προσπάθεια μας, σε μια διαφορετική δράση και φέτος στις γιορτές Παλιάς Πόλης, μια δράση ξεχωριστή που είναι μόνο προσφορά στον συμπολίτη και τον επισκέπτη της πόλης μας, χωρίς καμιά οικονομική του επιβάρυνση.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Κυπρίων Ξάνθης

Ελένη Χατζηγεωργίου