ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΤΟΣΟΙ ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ;

ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ;

ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ;

Ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε η Ξάνθη σε πολλές κατευθύνσεις με το συλλαλητήριο που διοργανώθηκε μέσω του διαδικτύου το απόγευμα της Τρίτης. Μία ημέρα δύσκολη που οι επαγγελματίες ήταν στα καταστήματα τους και ο κόσμος στην αγορά και όμως ο Ξανθιώτικος πατριωτισμός ξεχύθηκε στους δρόμους της Ξάνθης και βροντοφώναξε  «όχι άλλη προδοσία της Ελλάδος».

«Τέρμα στους «εφιάλτες» που ξεπουλάνε την Μακεδονία».

«Τέρμα στο ξεπούλημα της Θράκης».

«ΌΧΙ άλλες χαμένες πατρίδες».

Σύσσωμη οι Ξάνθη έστειλε μήνυμα στους προδότες που δεν τιμούν το αίμα που χύθηκε στα πεδία των μαχών για να μείνει η Μακεδονία λεύτερη.

Οι Ξανθιώτες αυθόρμητα ανταποκρίθηκαν νωρίς το απόγευμα της Τρίτης στο κάλεσμα μερικών νέων ανθρώπων  για να διαδηλώσουν για την Μακεδονία στην πλατεία ηρώων δίνοντας έτσι συμβολικό χαρακτήρα στο συλλαλητήριο.

Οι Ξανθιώτες συγκεντρώθηκαν αυθόρμητα για  να βροντοφωνάξουν ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική αλλά και να στείλουν μήνυμα στους ίδιους «εφιάλτες» ότι μετά την Μακεδονία δεν θα προδώσουν την Θράκη.

Ο Εθνικός ύμνος γέμισε τις ψυχές των Ξανθιωτών που φώναξαν ότι η Αθήνα θα πουλήσει την Μακεδονία «περνώντας πρώτα πάνω από το πτώμα τους» και ότι η Θράκη δεν σηκώνει άλλα παιγνίδια.

Όση ώρα ο λαός της Ξάνθης ήταν συγκεντρωμένος στην πλατεία Ελευθερίας, η ομιλήτρια ανέγνωσε τα νομικά έγγραφα που αποδεικνύουν το ολίσθημα της κυβέρνησης να παραχωρήσει την όνομα,  γλώσσα και την ιθαγένεια στους Σκοπιανούς και ακολούθησε η πορεία στην κεντρική πλατεία και εκεί έγινε το θαύμα.

Ενώ στην πλατεία ηρώων οι συγκεντρωμένοι Έλληνες πατριώτες δεν ξεπερνούσαν τους 300, στην πορεία όμως που ακολούθησε στην 28ης Οκτωβρίου οι Ξανθιώτες που μπήκαν στην πορεία έγιναν 500, 1000 και παραπάνω στέλνοντας επίσης το μήνυμα πώς αν χρειαστεί, οι Ξανθιώτες θα είναι παρόντες.

Πραγματοποιήθηκε η πορεία που ο παλμός από τους στοίχους του  «Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η Χώρα» γέμισε όλη την Ξάνθη.

Τέλος, οι Ξανθιώτες πατριώτες, μετά την πορεία, κρατώντας γαλανόλευκες σημαίες συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία και κάτω από το ρολόι τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο.

Στην συνέχεια διαλύθηκαν, έχοντας την συνείδηση τους ήσυχη αφού στα πλαίσια της δημοκρατίας που διέπει την Χώρα μας και που δεν σέβεται η κυβέρνηση, έκαναν το καθήκον τους.

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav