ΑΝΤΙ-ΔΕΛΤΙΟ Νο 12  

Το άλλο με τον Μουζάλα το μάθατε; Πήρε λέει απόφαση και θα μοιράσει σε κάθε πρόσφυγα 400 ευρώ τον μήνα την στιγμή που Έλληνες είναι άστεγοι είτε γιατί έχασαν το σπίτι τους είτε γιατί δεν έχουν να πυρώσουν το νοίκι τους.

Μας βλέπω όλους κατά Τουρκία μεριά και να επιστρέφουμε δηλώνοντας πρόσφυγες.

Και μέσα σε όλο το γιορτινό κλίμα της πόλης και ολόκληρου του νομού έχεις και τον δήμαρχο της Μύκης ο οποίος μου όταν τον ρώτησα γιατί δεν δίνει εντολή να κλείσουν τα σχολεία του δήμου προκειμένου τα παιδιά να συμμετάσχουν στην παιδική καρναβαλική παρέλαση ο δήμαρχος μου είπε. Αλέξανδρε εγώ είμαι υπέρ του να συμμετέχουν τα παιδιά στην διασκέδαση αλλά (προφανώς ο ψευτομουφτής δεν συμφωνούσε) και συνεχίζοντας την κουβέντα του ο δήμαρχος είπε ότι υπάρχουν «και … άλλα». Ομολογώ πώς παραξενεύτηκα τι άλλα μπορεί να υπάρχουν όταν πρόκειται για τα παιδιά; Πρέπει να το παραδεχτώ ότι πήγε το μυαλό μου σε κάποιο «απαγορευτικό» που θα έπεφτε όμως από ποιους; Και στο «καπάκι» διαβάζω την ανακοίνωση του ψευτομουφτή ο οποίος είναι όργανο του Προξενείου και εκφράζει ξεδιάντροπα τις θέσεις του λησμονώντας και οι τρείς ότι απευθύνονται σε ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΊΤΕΣ που απαγορεύεται να χαλιναγωγούνται.

Πόσο καιρό ακόμη η Πολιτεία θα επιτρέπει σε Έλληνες πολίτες να χειραγωγούν ξεδιάντροπα Έλληνες Πολίτες;

Δεν θα μείνω για πολύ στο θέμα του εμβολισμού του σκάφους του λιμενικού από Τουρκικό πλοίο στα Ίμια και λίγο ως πολύ ο Πρωθυπουργός παρουσίασε το πλήρωμα του σαν ήρωες. Προφανώς ο Τσίπρας κλεισμένος μέσα στον γυάλινο πύργο του δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι σημαίνει ήρωας και τι αξιοκρατία. Ο Κυβερνήτης έπρεπε να ανταποδώσει τελεία και παύλα. Άρα αφού ενδύθηκε τον ηρωισμό του Τσίπρα, καλλίτερα να αυτοκτονήσει γιατί με την ενέργεια Τσίπρα – Κυβερνήτη, αυτοκτονεί η Ελληνική Περηφάνια.

Θα πρέπει να πω ένα μπράβο στους δασκάλους της Ξάνθης που με κίνδυνο να βρεθούν στο στόχαστρο αυτής της ανθελληνικής  κυβέρνησης, αντιτάσσονται στον «Δούρειο Ίππο» των «δίγλωσσων νηπιαγωγείων» και όπως δείχνουν τα πράγματα είναι η μόνη επαγγελματική ομάδα που κατανόησε τον ανθελληνικό τρόπο σκέψης των κυβερνόντων. Ελπίζουμε σε αυτή την περίπτωση οι δάσκαλοι και οι νηπιαγωγοί της Ξάνθης να μην λυγίσουν στους εκβιασμούς που μέχρι σήμερα ήταν καρότο και μαστίγιο γιατί είναι βέβαιο ότι θα γίνει μόνο μαστίγιο. Είναι πλέον βέβαιο ότι όσοι από τους νηπιαγωγούς και συνδικαλιστές δέν υπακούσουν στην «εντολή» Γαβρόγλου θα βρεθούν ίσως στην Γιάρο; Προσφιλής αναφορά των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ.

Είναι βέβαιο ότι οι δάσκαλοι το γνωρίζουν αυτό και όμως – ακόμη ανθίστανται- Τελικά είναι οι μόνοι που προσπαθούν να κρατήσουν όρθια και Ελληνική την Θράκη.