Με την ανάληψη των καθηκόντων του προέδρου της ΝΟΔΕ Ξάνθης από τον Νίκο Κιατίπη, προέδρου εργαζομένων στην γαλακτοβιομηχανία Ροδόπη, τηρήθηκαν και οι ισορροπίες στο εσωτερικό της ΝΔ στην Ξάνθη,  αφού οι Μητσοτακικοί έκαναν “πάσο” στην ανάληψη της προεδρίας από τους “Κοντικούς”. Αυτό είναι ένα δείγμα ότι σαν κόμμα εξουσίας που είναι η ΝΔ, προετοιμάζεται να πάει στις εκλογές με τα περισσότερα εσωτερικά της θέματα κλεισμένα και ορθώς πράττει.
Τοπικά στην Ξάνθη αν κάποιοι έγιναν Μητσοτακικότεροι του Μητσοτάκη, σαφώς και θα τους κρίνει ο κόσμος της ΝΔ της Ξάνθης. Ο Αλέξανδρος Κοντός, είτε αρέσει σε κάποιους, είτε δεν αρέσει, είναι ένα πολιτικό κεφάλαιο στην Ξάνθη που θα ήταν άδικο για τον νομό, χάριν εσωτερικών βεντετισμών να μην αξιοποιηθεί την στιγμή που οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω της απραξίας τους, κάνουν την Ξάνθη να ματώνει καθημερινά.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΦΕ ΞΑΝΘΗΣ
Σας ενημερώνω ότι η Ν.ΕΦ.Ε. Ξάνθης ανακηρύσσει ως εκλεγεντα  Πρόεδρο Νομαρχιακης Οργάνωσης Ξάνθης τον κ. Κιατιπη Νικόλαο του Χρήστου, μοναδικό υποψήφιο για το αξίωμα του Προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ξάνθης.                        Σύμφωνα με την παράγραφο 6 του άρθρου 6 της Βασικής Εγκυκλίου για την διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών 2016 δεν θα διεξαχθουν οι εκλογικές διαδικασίες για τον Πρόεδρο της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ξάνθης που είχαν ορισθεί για την Κυριακή 17-04-2016 από τις 08.00’έως τις14.00′.
Ο Πρόεδρος της Ν.ΕΦ.Ε. Ξάνθης
Νίκος Βουλγαρίδης.