Τι δώρο να πάρω στη μαμά μου για τη γιορτή της μητέρας;

Οι μητέρες είναι ένας πολύ σημαντικός κρίκος της ζωής μας. Η γιορτή τους πλησιάζει και είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να κάνουμε τη μέρα τους ξεχωριστή και όμορφη. Είναι παράδοση πλέον να της παίρνουμε κάποιο συμβολικό δώρο και να της δείχνουμε ακόμα πιο έντονα την αγάπη και τη στήριξή μας όπως κάνει και εκείνη καθημερινά. Αν δεν έχετε σκεφτεί τι δώρο να της πάρετε και ψάχνετε κάποιες ιδέες, το άρθρο αυτό θα σας βοηθήσει με εύκολα και συμβολικά δώρα τα οποία θα μπορείτε να βρείτε ακόμα και την τελευταία στιγμή.

Λουλούδια

Τα λουλούδια είναι μία από τις πιο κλασικές και διαχρονικές επιλογές. Μπορείτε να φτιάξετε μία ανθοδέσμη συνδυάζοντας τα αγαπημένα της λουλούδια ή λουλούδια που μυρίζουν όμορφα ώστε να στολίσει στο σπίτι της. Αν θέλετε κάτι με μεγαλύτερη διάρκεια, επιλέξτε ένα λουλούδι σε γλάστρα ή ένα φυτό το οποίο θα μπορεί να κρατήσει. Προτιμήστε φυτά που να ταιριάζουν στις συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι της, πχ φυτά ανθεκτικά στη ζέστη αν προορίζονται για αυλή ή ταράτσα ή φυτά εσωτερικού χώρου με μικρές απαιτήσεις σε φως αν πρόκειται να παραμείνει σε κάποιο δωμάτιο του σπιτιού.

Κόσμημα

Μία ακόμα δημοφιλής επιλογή δώρου είναι τα κοσμήματα. Είναι ένα δώρο διαχρονική και με συμβολική αξία. Ανάλογα με τις προτιμήσεις της μητέρας σας μπορείτε να επιλέξετε το αντίστοιχο στιλ κοσμήματος. Μία εξαιρετική ιδέα είναι να πάρετε έναν κολιέ μαμά, είναι μία υπέροχη ιδέα για δώρο και σίγουρα κάτι που θα της θυμίζει πάντα εσάς. Εναλλακτικά, αν δεν φοράει τα κολιέ μπορείτε να της πάρετε ένα όμορφο βραχιόλι, ένα δαχτυλίδι ή ένα σετ σκουλαρίκια. Επίσης, αν το προτιμάει, μπορείτε να της κάνετε δώρο ένα όμορφο ρολόι.

Καλάθι

Μία πιο πρωτότυπη ιδέα που σίγουρα όμως θα λατρέψει είναι ένα καλάθι με τα αγαπημένα της καλούδια. Στην αγορά θα βρείτε πολλά έτοιμα καλάθια αλλά αν θέλετε μπορείτε να πάρετε ένα σκέτο καλάθι και να προσθέσετε εσείς όλα όσα της αρέσουν. Μπορείτε να βάλετε μέσα διάφορα αλμυρά και γλυκά σνακς, τοπικά προϊόντα και το αγαπημένο της κρασί ή ποτό.

 

Μην ξεχνάτε, όποιο δώρο και να επιλέξετε, το σημαντικό είναι η χειρονομία που θα κάνετε και η αγάπη που δείχνετε ο ένας στον άλλο καθημερινά. Προσθέστε στο δώρο μία κάρτα με λόγια εκτίμησης και αγάπης προς εκείνη ή μία όμορφη ανάμνηση που έχετε όλοι μαζί και μία ωραία οικογενειακή φωτογραφία σας σε κορνίζα για να διακοσμήσει το σπίτι σας.