Ιδιωτική κρουαζιέρα: Πώς να κάνετε διακοπές στην Σαντορίνη με στυλ

 

Όταν πρωτοφτάσει κανείς στο νησί, το πρώτο πράγμα που αντικρίζει είναι η εντυπωσιακή βράχοι στην καλντέρα, που στην κορυφή φαίνονται τα χαρακτηριστικά λευκά σπίτια της Σαντορίνης και κάτω οι βράχοι χάνονται στη θάλασσα του Aιγαίου. Εκεί ο επισκέπτης θα βγάλει τις πρώτες του φωτογραφίες πάνω από το καράβι, φτάνοντας στο λιμάνι. Αυτή θα είναι και η πρώτη του επαφή με την θάλασσα και το νησί. Αργότερα μπορεί να εξερευνήσει τα τουριστικά σημεία του νησιού με ένα ιδιωτικό αμάξι ή το όχημα που θα επιλέξει. Οι συγκοινωνίες επίσης είναι πολύ καλές και σε πάνε στα πιο γνωστά μέρη και παραλίες.

 

Όποιον και αν ρωτήσετε, θα σας πει ότι αυτοί είναι οι μοναδικοί τρόποι να γνωρίσεις το νησί σε όλες του τις πτυχές. Υπάρχει όμως και κάτι άλλο που δεν είναι γνώριμο σε πολλούς, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών τουριστών από όλο τον κόσμο. Η ενοικίαση ενός σκάφους ή η οργάνωση μιας ιδιωτικής κρουαζιέρας μπορεί να φαίνεται κάτι μη προσιτό σε πολλούς. Αποτελεί όμως έναν ξεχωριστό τρόπο για να δημιουργήσει κάποιος δικές του αναμνήσεις με την παρέα ή τους αγαπημένους του. Πολλές ιδιωτικές κρουαζιέρες διαθέτουν ανέσεις όπως ξαπλώστρες, υδρομασάζ, ακόμη και ιδιωτικές καμπίνες. Επίσης, αν το επιλέξετε, υπάρχει και η δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων από τον σεφ του σκάφους. Μπορείτε να βρείτε ό,τι χρειάζεστε ψάχνοντας για υπηρεσίες Santorini Private Cruise στο διαδίκτυο ή κατεβαίνοντας στο νησί.

 

Με την ιδιωτική κρουαζιέρα θα έχετε την ευκαιρία να κολυμπήσετε στις ηφαιστειακές, θερμές πηγές της Νέας Καμένης και να επισκεφθείτε και κοντινά νησιά όπως την Θηρασιά. Θα μπορέσετε να αποδράσετε από τα πλήθη και τις δημοφιλείς παραλίες και να ανακαλύψτε κρυμμένους κολπίσκους που είναι προσβάσιμοι μόνο με βάρκα.

 

Φανταστείτε να κάνετε κατάδυση με αναπνευστήρα σε κρυστάλλινα νερά ή να χαλαρώνετε σε μια απόμακρη ηφαιστειογενή παραλία με μαύρη άμμο, με το τιρκουάζ νερό να κυματίζει στα πόδια σας. Αν είστε λατρείες του ελεύθερου ψαρέματος μπορείτε με ειδικό εξοπλισμό που θα σας παρέχει η εταιρεία ενοικίασης Santorini Private Cruise, να καταδυθείτε και πιάσετε τα δικά σας φρέσκα ψάρια. Στην συνέχεια μπορεί να ακολουθήσει ένα γκουρμέ γεύμα με θαλασσινά και τοπικές γεύσεις από το νησί που θα ετοιμάσει για εσάς ο σεφ. Το φαγητό θα συνοδευτεί από τοπικές ποικιλίες κρασιού, όπως είναι ο Ασύρτικός ή το γνωστό Visanto.

 

Μια ιδιωτική κρουαζιέρα ή μία βόλτα με ιδιωτικό σκάφος δεν εξυπηρετεί πολλές ανάγκες, εκτός από την περιήγηση στα τουριστικά μέρη του νησιού.  Οι ιδιωτικές κρουαζιέρες απευθύνονται σε διάφορους ταξιδιώτες που αναζητούν μια μοναδική εμπειρία στη Σαντορίνη.

 

Γιορτάστε μια ειδική περίσταση ή απλά ανανεώστε τους όρκους του γάμου σας. Μια ιδιωτική κρουαζιέρα στο ηλιοβασίλεμα με σαμπάνια είναι ένας αξέχαστος τρόπος για να δημιουργήσετε μόνιμες αναμνήσεις. Μπορείτε να σχεδιάσετε ένα δρομολόγιο που να καλύπτει τα ενδιαφέροντα όλων των εμπλεκόμενων. Μπορείτε να οργανώσετε υπαίθρια πάρτι σε μία ιδιωτική παραλία ή στο κατάστρωμα του σκάφους, με την δική σας μουσική υπόκρουση, έτσι ώστε να δημιουργήσετε μαζί με όσους αγαπάτε αναμνήσεις, που θα παραμείνουν αξέχαστες για τα χρόνια που θα έρθουν.