Μεταφέρουμε αυτούσιο το δημοσίευμα του ενημερωτικού site periodista.gr και σίγουρα κάποια διάψεσυη του δημοσιεύματος από την πλευρά του κ. Μέτιου την κρίνουμε απαραίτητη.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Periodista.gr με τίτλο:

Ο (γαλάζιος) Περιφερειάρχης, ο αμαρτωλός διαγωνισμός και μια περίεργη ιστορία με θύμα τον… Μητσοτάκη

 

Απίστευτα είναι όσα συμβαίνουν στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με τον εκεί Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο.

Οι ψίθυροι γίνονται σιγά – σιγά κραυγές και αναμένεται να προσλάβουν χαρακτηριστικά χιονοστιβάδας αναφορικά με έναν διαγωνισμό που αφορά στην καταγραφή οδοφωτισμού, ο οποίος ενώ έχει τελειώσει από τον Οκτώβριο του 2019, ο εκεί ανώτατος τοπικός άρχοντας έδινε διάφορες… διαβεβαιώσεις δεξιά κι αριστερά ή να το πούμε λαϊκά «τα μάσαγε». Αξίζει να σημειωθεί πως στο διαγωνισμό συμμετείχε μόνο μία εταιρεία.

Η εταιρεία είχε κηρυχτεί στο παρελθόν έκπτωτη σε Δήμο των Δωδεκανήσων και ανέλαβε να κάνει και τα τεύχη δημοπράτησης αναφορικά με τον μεγάλο διαγωνισμό για την αντικατάσταση του φωτισμού.

Στην υπόθεση κεντρικό ρόλο φαίνεται πως διαδραματίζει παράγοντας από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έχει στενή σχέση με τον Άδωνι Γεωργιάδη!

Το εντυπωσιακό είναι ότι, όπως μαθαίνουμε, ο Χρήστος Μέτιος φέρεται να εξέπεμπε μηνύματα παραπληροφόρησης προς την Αθήνα και το Μαξίμου αναφορικά με τον διαγωνισμό. Μαθαίνουμε ότι στην Αθήνα θεωρούσαν πως ο διαγωνισμός ήταν ανοιχτός ενώ εκείνος είχε τελειώσει ήδη από τον Οκτώβριο του 2019, όπως γράψαμε παραπάνω.

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι ο κ. Μέτιος παραπλάνησε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο είχε στηρίξει στην εσωκομματική διαδικασία ανάδειξης ηγεσίας της ΝΔ!