Οδυσσέας Βουρβουκέλης ο αθέατος πολεμιστής της παράταξης Τοψίδη

Πληροφορούμε θα, ότι ο Χ. Τοψίδης, προτίθεται να αξιοποιήσει στην διοίκηση της Περιφέρειας τον πρώην Περιφερειακό Σύμβουλο και υποψήφιο βουλευτή Οδυσσέα Βουρβουκέλη, έναν αθόρυβο πολεμιστή της παράταξης της Περιφερειακής Σύνθεσης και είναι προς τιμήν του νέου Περιφερειάρχη που δεν ξεχνά τους συνοδοιπόρους του στα δύσκολα χρόνια της αντιπολίτευσης, όταν ο Χ. Μέτιος δεν επέτρεπε να ακούγονται διαφορετικές φωνές στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Άλλωστε ο Χ. Τοψίδης, δεν πρέπει να ξεχνά πώς όταν η Ξάνθη του γύρισε την πλάτη, ο Σ. Μωραίτης, ο Χατζηγγενέ Ιρφάν και ο Οδυσσέας Βουρβουκέλης ήταν αυτοί που στάθηκαν στις επάλξεις της παράταξης ακόμη και όταν το παιγνίδι θεωρούντο χαμένο για μία ακόμη φορά.

Πληροφορηθήκαμε από «άσχετη» πηγή, ότι ο Χ. Τοψίδης, αναφέρθηκε στο πρόσωπο του πρώην Περιφερειακού του Συμβούλου με τα καλύτερα λόγια και πώς δεσμεύτηκε ότι θα αξιοποιήσει σε καίριο πόστο τον Οδυσσέας Βουρβουκέλη.

Δεν κατέστη δυνατό να διασταυρώσουμε την πληροφορία μας, μιας και στάθηκε αδύνατο να επικοινωνήσουμε με τον ίδιο τον Ο. Βουρβουκέλη καθώς με στενό συνεργάτη του Χ. Τοψίδη. Αν όμως ευσταθεί η πληροφορίας μας, είναι προς τιμήν του Χ. Τοψίδη