Τη ζωή του έχασε αστυνομικός μετά από καταδίωξη στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου ύποπτου οχήματος που είχε ξεκινήσει από τη Νίκαια. Επίσης, άλλος ένας τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τις 4 τα ξημερώματα υπήρξε κλήση για απόπειρα κλοπής οχήματος, και αστυνομικές δυνάμεις κατέφθασαν στο σημείο στη Νίκαια. Ακολούθησε καταδίωξη οχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του ύποπτου αυτοκινήτου έκανε απότομη αλλαγή κατεύθυνσης προκειμένου να αποφύγει τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ που συμμετείχε στην καταδίωξη να πέσει πάνω σε περιπολικό. Οι δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που επέβαιναν στη μοτοσικλέτα μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο «Θριάσιο» νοσοκομείο, όπου ο ένας εκ των οποίων κατέληξε. Έχει συλληφθεί ένας 20χρονος Ρομά.

.
.
HUFFPOST GREECE

Για αρκετή ώρα λόγω του τροχαίου δυστυχήματος τμήμα της Εθνικής Οδού Αθηνών–Κορίνθου παρέμεινε κλειστό.

«Άλλος ένας Έλληνας αστυνομικός έπεσε στο βωμό του καθήκοντος, προσπαθώντας να προστατεύσει την κοινωνία από εγκληματικά στοιχεία. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του και το Σώμα της ΕΛ.ΑΣ.. Το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ., μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες, προσπαθεί να ανταποκριθεί τόσο στην πανδημία βίας και παραβατικότητας, που μαστίζει το δυτικό κόσμο, όσο και στη δυσπιστία μέρους της κοινωνίας απέναντι στο αστυνομικό έργο. Με απόλυτη υπηρεσιακότητα και αυταπάρνηση προσφέρουν πολλά, σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας και αξίζουν καθολικής αναγνώρισης και στήριξης» δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.

Με επιπλέον πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΕΡΤ