“Άνθρακας” η εκλογική διαδικασία για τον Θανάση Κριτσίνη – Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του

«Άνθρακας» ο θησαυρός, αποδείχθηκε αυτή η εκλογική διαδικασία για τον Θ. Κριτσίνη, ο οποίος τον τελευταίο καιρό, και λίγο πριν τις εκλογές χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα κατά του νυν δημάρχου Γ. Τσιτιρίδη, όπου στην πράξη αποδείχθηκε ότι ήταν λόγια κενά περιεχομένου.
Αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά ότι ο λαός των Αβδήρων δεν τον ήθελε για δήμαρχο, παρά την σύμπραξή του με το ΠΑΣΟΚ και τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης που πρόσκειται στο κεντοαριστερό κόμμα.

Μία σύμπραξη που όπως δείχνει το αποτέλεσμα, οι δημότες των Αβδήρων, δεν είδαν με καλό μάτι και με δεδομένο ότι ο Θανάσης Κριτσίνης προέρχεται από τον δεξιό χώρο και όσο και αν προσπάθησε να πείσει τους συγχωριανούς και συντοπίτες για την φιλελεύθερη παρουσία του, μάλλον δεν τα κατάφερε.

Ο Θανάσης Κριτσίνης κινήθηκε με την γνωστή του αλαζονεία και στην λογική, να «πάρει» τον δήμο ως λάφυρο, για να δημιουργήσει ακόμη ένα «μαγαζί».

Η συνεργασία του και μόνο με τον Χ. Μούρκα, ο οποίος συμπορεύτηκε μαζί του, αφού απέτυχε να δραστηριοποιηθεί ξανα πολιτικά στην Ξάνθη, έπαιξε και αυτό τον ρόλο του, άσχετα αν όλοι οι συνυποψήφιοι του τον «πριμοδότησαν» με σταυρούς πού ούτε στον δήμο Ξάνθης είδε, ανεξάρτητα αν πολιτεύεται δεκαετίες.

Τελικά ισχύει αυτό. Από 1ης πρώτου του 24, ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.