Σαφώς και ο ανθέλληνας δήμαρχος Ιάσμου δεν θα μπορούσε να συνεργαστεί με τον πρόεδρο της κοινότητας  για το κοινό καλό, αφού αυτό το κοινό καλό. δεν συμπίπτει με το κοινό καλό, έτσι όπως τουλάχιστον το αντιλαμβάνεται ο ίδιος ο δήμαρχος. Ένας  δήμαρχος ενός Ελληνικού Δήμου που καλεί τον δήμο Ιάσμου στην αγκαλιά της Άγκυρας και που φυσικά καλείτε να απολογηθεί στην Ελληνική δικαιοσύνη για τις δηλώσεις μίσους στην Αδριανούπολη, δεν θα μπορούσε να έχει σαν προτεραιότητα το κοινό καλό των δημοτών της κοινότητας Ιάσμου.

Προφανέστατα είναι άλλες οι προτεραιότητες του δημάρχου Ιάσμου για να συνεργαστεί με αυτούς που προσφέρουν στα κοινά. Ο δήμαρχος Ιάσμου, σύμφωνα με τις δηλώσεις μίσους προς την Ελλάδα, είναι στρατευμένος αλλού και σε άλλες”συνεργασίες”.

Παρόλα αυτά, ευγενέστατα και με τακτ ο Μπούκας Ηλίας, πρόεδρος της κοινότητας Ιάσμου, ο οποίος δέχεται την απαξίωση του δημάρχου για ότι θετικό προβάλλει απαντά με το “γάντι” στον ανθέλληνα δήμαρχο.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΗΛΙΑ ΜΠΟΥΚΑ 

Με αφορμή την απάντηση του Δημάρχου Ιάσμου στον συνδυασμό Όραμα Αναγέννησης, στην οποία για άλλη μια φορά κάνει επίθεση στο πρόσωπό μου μιλώντας για “υπονόμευση” από μέρους μου προς την Δημοτική Αρχή, γεγονός που με θίγει ως άνθρωπο και ως δημόσιο πρόσωπο καθώς κάτι τέτοιο είναι μακριά από τις αρχές μου, οφείλω για πρώτη φορά να παραθέσω τα εξής :

– Δεν έχω ασχοληθεί μαζί του δημόσια ποτέ, παρόλο που δίνει τροφή για να το κάνω καθημερινά.

– Προσπαθώ να κάνω το καθήκον μου όσο το δυνατόν καλύτερα και με τα μέσα που διαθέτω ως Πρόεδρος της Κοινότητας Ιάσμου σύμφωνα με τις ανάγκες του τόπου και τις συγκυρίες που ζούμε.

– Απειλεί εδώ και έναν χρόνο ότι δεν θα συνεργαστεί μαζί μου στην Κοινότητα παρά τη βούληση των δημοτών, παραβλέποντας το γεγονός ότι η συνεργασία μας είναι αναγκαία για την ευημερία του τόπου.

– Σε επίπεδο Πολιτιστικού συλλόγου αποτελεί ίσως τον μοναδικό Δήμαρχο σε όλη την Ελληνική επικράτεια που βάλλει κατά ενός τέτοιου φορέα με το πρόσχημα της νόμιμης διπλής ιδιότητάς μου, ενώ “οφείλει” να είναι αρωγός στις δράσεις του.

– Η μέχρι τώρα πορεία μου στα πλαίσια πολιτικού πολιτισμού δεν έτυχε αναγνώρισης από τον Δήμαρχο ο οποίος βλέπει μονίμως συνωμοσίες και φαντάσματα.

Και όλα αυτά γιατί προφανώς ο Δήμαρχος Ιάσμου δεν μπορεί να διαχειριστεί την ήττα του στις εκλογές του τοπικού συμβουλίου στην Κοινότητα Ιάσμου.

Όσο για το “περιθώριο” που αναφέρει στη δήλωσή του ας είναι πιο προσεκτικός γιατί από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να βρεθεί ο ίδιος εκεί.

Εξάλλου και οι δύο είμαστε αιρετοί.

Μπούκας Ηλίας

Πρόεδρος Κοινότητας Ιάσμου