Για του «προοδευτικούς» και «δημοκράτες» πρώτα οι ξένοι και μετά οι Έλληνες

Δεν είδαμε όλους αυτούς τους «ευαίσθητους» να βγαίνουν στους δρόμους γιατί πεινάει το 80% των Ελλήνων πολιτών.

Θα πρέπει να όλοι να στηρίξουμε τον Παλαιστινιακό Λαό που πληρώνει φόρο αίματος εξ αιτίας τρομοκρατών που τον χρησιμοποιούν ως ασπίδα, για να κάνουν τον πόλεμο τους στο όνομα του Παλαιστηνιακού λαού, χωρίς τον ίδιο τον Παλαιστηνιακό Λαό,  στέλνοντας τους στην κυριολεξία σαν αρνιά  για σφαγή χρησιμοποιώντας τους άμαχους για ασπίδα.

Δικαίως θα πρέπει οι Έλληνες  να αντιδράσουν, να πιέσουν αυτούς που διαφεντεύουν τον κόσμο αλλά όχι έτσι.

Είδαμε πολίτες στην  Αθήνα και σε άλλες πόλεις όπου  τα αριστερά κόμματα  οργανώνουν μεγάλες κινητοποιήσεις για τον λαό της Παλαιστήνης και καλά κάνουν όμως… δυστυχώς για τον τόπο, δεν είδαμε τόσο μεγάλες συγκεντρώσεις, με τέτοιον παλμό και ζέση, σε σημείο μάλιστα να προκαλούν φθορές σε περιουσίες Ελλήνων πολιτών και να συγκρούονται με τις αστυνομικές δυνάμεις για τον λαό της Παλαιστήνης και απλά ο μέσος πολίτης αναρωτιέται λέγοντας. Μα καλά για τον Ελληνικό Λαό που τόσα δεινά τον βρήκαν εξ αιτίας πολιτικών επιλογών των διοικούντων δεν βρέθηκαν μερικές χιλιάδες να διαμαρτυρηθούν;

Και για να το κάνουμε ακόμα πιο «λιανό». Στο νοσοκομείο της Ξάνθης οι Ξανθιώτες παρακαλούν να μην αρρωστήσουν γιατί πιστεύουν, και όχι άδικα,  ότι λόγω των ελλείψεων θα πεθάνουν αβοήθητοι. Εκεί όμως, δεν είδαμε κανέναν «δημοκράτη» και «προοδευτικό» να διαρρηγνύει τα ιμάτια του και να συγκρούεται με αυτό το άδικο καθεστώς που επικρατεί στην δημόσια υγεία.

 

Δυστυχώς για την χώρα μας, δεν υπάρχει σωτηρία γιατί στην αριστερή φιλοσοφία προηγούνται οι ζωές των πολιτών άλλων χωρών, αλλά οι ζωές των Ελλήνων για όλη την αριστερή φιλοσοφία, δεν έχουν καμία απολύτως αξία.

Εδώ και 15 χρόνια ο Ελληνικός Λαός, βιώνει την φτώχια, την ανεργία, τον εξευτελισμό  την πείνα, την αλλοίωση του πληθυσμού, αλλά προφανώς, το δράμα του Ελληνικού λαού, αφήνει τις αριστερές και «προοδευτικές» δυνάμεις αδιάφορες, σε σημείο μάλιστα μα που να νομίζει κανείς πώς όλοι αυτοί στην προχθεσινή συγκέντρωση για τον Παλαιστινιακό Λαό – και πάλι σημειώνουμε ότι είμαστε μαζί του και συμπονούμε για τα δεινά που περνάει – είναι έτοιμοι να δώσουν και την ζωή τους σε αντίθεση με τις ζωές των Ελλήνων πολιτών που θα τις «έδιναν» για να είναι καλά οι ζωές του Παλαιστηνιακού λαού. Νισάφι πια.