Θεατρική Παράσταση «Κ.Α.Π.Η. και … ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ» του 2ου Γυμνασίου Ξάνθης

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από μαθήτριες και μαθητές του 2ου Γυμνασίου Ξάνθης η θεατρική παράσταση «Κ.Α.Π.Η. και … ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ» της Μαρίας Κίτρα. Η παράσταση έλαβε χώρα στο υπαίθριο Δημοτικό Αμφιθέατρο της Κεντρικής Πλατείας Ξάνθης, στα πλαίσια των εκδηλώσεων των Γιορτών Παλιάς Πόλης, όπου το 2ο Γυμνάσιο Ξάνθης συμμετείχε ως  το μόνο Σχολείο της Δ.Δ.Ε. Ξάνθης.

Η συμμετοχή των μαθητών μας στην προετοιμασία, όπως επίσης στην άψογη και υποδειγματική απόδοση των ρόλων τους, τους έδωσε την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το μαγικό κόσμο του Θεάτρου και τις τεχνικές του, να αναλάβουν πρωτοβουλίες, να καλλιεργήσουν το ομαδικό πνεύμα και τη συνεργασία, να διασκεδάσουν και να εκφραστούν.

Με ενθουσιασμό τονίζουμε ότι η υποκριτική δεινότητα, ο αυτοσχεδιασμός, αλλά και η όλη  διαχείρισή της παράστασης από τα παιδιά μας σε μια ηλικία αρκετά νεαρή αποτέλεσε μια εξαιρετικά ευχάριστη έκπληξη για όλους μας, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα την αγάπη τους για το Θέατρο, αλλά και τις τεράστιες  δυνατότητές τους όταν υπάρχει όρεξη και ενθουσιασμός. Μαθητές και συντονιστές εκπαιδευτικοί είναι  ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για την επιτυχία της παράστασης.

Από την πλευρά μας: η Διεύθυνση,  ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  του 2ου Γυμνασίου Ξάνθης είμαστε περήφανοι για τις μαθήτριες και τους μαθητές μας, καθώς και για το έργο των υπεύθυνων καθηγητών του προγράμματός: κ. Αλεξιάδου Ελευθερίας, κ. Μορβάκη Καλλιόπης και κ. Μπίλια Φλωρεντίνας προς τους οποίους εκφράζουμε την ευαρέσκεια και τα θερμά συγχαρητήρια μας.

Για το 2ο Γυμνάσιο Ξάνθης

Η Διευθύντρια

Έλενα Τάτσιου