Ηχηρά ονόματα από την τοπική αυτοδιοίκηση πλαισιώνουν τον δήμαρχο Μύκης.

Όπως πληροφορούμεθα μία νέα δυναμική αποκτά ο δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, με τα νέα ηχηρά ονόματα από την τοπική αυτοδιοίκηση της περιοχής που συμπορεύονται μαζί του.

Με πρώτο και καλύτερο τον Αγγούσογλου Εργκιούλ από τον Εχίνο, πρώην Αντιδήμαρχο και επαγγελματία της Ξάνθης, και φυσικά τον Αχριάν Μουσταφά από το Ωραίον επιχειρηματία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πορεία των δύο ανδρών που πλαισιώνουν τον εκ νέου υποψήφιο δήμαρχο Ντελή Ριτβάν, χαρακτηρίζεται από συνεχή προσπάθεια για το καλό του τόπου.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι ο πρώην αντιδήμαρχος κ. Αγγούσογλου, δεν διστάζει να «σπάσει αυγά» προκειμένου να δοθεί προτεραιότητα στην επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας των συνδημοτών του.

Επίσης είναι γεγονός, ότι πολλά από τα έργα που πραγματοποιούνται στα όρια του δήμου Μύκης, σχεδιάστηκαν από τον ίδιο τον κ. Εργκιούλ, ο οποίος είναι άνθρωπος της αγοράς και γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ανάγκες του επαγγελματικού κόσμου αλλά, και τα προβλήματα των κατοίκων της ορεινής περιοχής της Ξάνθης.

Εμείς να ευχηθούμε στον Αγγούσογλου Εργκιούλ και τον επιχειρηματία Αχριάν Μουσταφά καλή επιτυχία, που θεωρείται δεδομένη η εκλογή τους από την πρώτη Κυριακή, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2003.