Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή μεταλλικής κερκίδας στο Γήπεδο Αβάτου Δήμου Τοπείρου

Υπογράφηκε την Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023 η σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου και του αναδόχου του έργου για την προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικής στο γήπεδο ποδοσφαίρου του οικισμού Αβάτου Δήμου Τοπείρου. Το έργο με προϋπολογισμό 250.000 ευρώ περίπου χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών και ιδίους πόρους.

Οι εργασίες ξεκινούν άμεσα με σκοπό την κατασκευή μεταλλικής κερκίδας 594 θέσεων με τον απαραίτητο εξοπλισμό πάγκων ώστε να δημιουργηθούν σύγχρονές υποδομές για τους αθλητές και τους θεατές.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου δήλωσε: «Η φροντίδα της Δημοτικής Αρχής για τις αθλητικές εγκαταστάσεις είναι διαρκής. Εκμεταλλευόμαστε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται ώστε να βελτιώσουμε τις αθλητικές υποδομές στην περιοχή μας. Σύντομα, στον οικισμό Άβατο ολοκληρώνεται το έργο για την ολική αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου και του περιβάλλοντα χώρου του, ενώ το επόμενο διάστημα αντίστοιχες παρεμβάσεις προβλέπεται να υλοποιηθούν και στο γήπεδο ποδοσφαίρου στον οικισμό Εράσμιο».