Συνελήφθη αλλοδαπός για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών Συνελήφθη την 16-7-2023 το βράδυ σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης. Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε για το παραπάνω όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 14-7-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής, ενώ ο δράστης είχε εισέλθει και παρέμεινε παράνομα στη χώρα. Κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ

 

Σύλληψη τριών ημεδαπών για άσκηση στάσιμου υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια Συνελήφθησαν την 16-7-2023 το απόγευμα στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης τρεις ημεδαποί, διότι εντοπίσθηκαν σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις να ασκούν στάσιμο υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση 311 συνολικά είδη παρεμπορίου (παιδικά παιχνίδια και μπαταριές) στερούμενοι της απαιτούμενης άδειας. Κατασχέθηκαν τα παραπάνω είδη, ενώ επιβλήθηκαν στους δράστες τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

 

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

 

Συνελήφθη την 16-7-2023 το απόγευμα σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Νέας Περάμου ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια οινοπνεύματος ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του μία μεταλλική ράβδος η οποία και κατασχέθηκε. Ενεργείται προανάκριση από τον Αστυνομικό Σταθμό Νέας Περάμου.