Μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων από τον Χ. Δημαρχόπουλο στην ιστοσελίδα της παράταξης “Δήμος Πρότυπο” παρουσιάζονται οι υποψηφιότητες προφανέστατα τηρεί την δική του τακτική ο Χ. Δημαρχόπουλος και δεν τις κοινοποιεί μέσω Δελτίων Τύπου όπως συνήθως πράττουν οι υπόλοιπες παρατάξεις.

Θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες υποψηφιότητες μέσα από την XanthiTimes.gr και στην “ΗΧΩ”, σε μία προσπάθεια να μην αδικήσουμε κανέναν, καμία υποψήφιο, δίνοντας αν μη τι άλλο το πρώτο βήμα.

Μετά από πρόσκληση του Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος έναν άνθρωπο έμπειρο δυναμικό και ικανό αποδέχθηκα και εγώ να βοηθήσω για το καλό του τόπου μας, κάνοντας ένα restart στην πόλη μας ώστε να φτάσει εκεί που της αξίζει.
Μαχητής στην ζωή, μαχητής και για την Ξάνθη μας
Στηρίζουμε την πόλη και το μέλλον του τόπου και ξεκινάμε μαζί με τον Χαράλαμπο Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος τον αγώνα για τη διεκδίκηση της Δημαρχίας Ξάνθης. Με μεγάλη μου χαρά δηλώνω σύμμαχος και συναγωνιστής στον συνδυασμό Ξάνθη Δήμος Πρότυπο και ζητώ τη στήριξη σας για να χαράξουμε μαζί νέα πορεία για την πόλη μας.
Είναι τιμή και συνάμα τεράστια ευθύνη να είναι κανείς υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά είναι και παράλληλα μια ένδειξη αγάπης για τον τόπο του.
Επειδή λοιπόν τον τόπο μου τον αγαπώ ανιδιοτελώς και ειλικρινά αποφάσισα να συστρατευτώ στο πλευρό του Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος ενός ανθρώπου έντιμου και εργατικού.
Ενός ανθρώπου που σαν γνώμονα του έχει τη προσφορά για τη πόλη μας σε όλα τα επίπεδα, με κάθε τρόπο,με κάθε μέσο.
Ενός ανθρώπου με όραμα και αξίες που θα βοηθήσουν τη Ξάνθη να ξαναγίνει μια πραγματική Αρχόντισσα.
Η επιλογή λοιπόν να γίνω συνοδοιπόρος σ’αυτο το ταξίδι της προσφοράς και της δημιουργίας ήταν ξεκάθαρη.
Τον ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανε να αγωνιστώ δίπλα του και μέσα στο συνδυασμό μας Δήμος Πρότυπο – Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος και υπόσχομαι να φανώ άξιος της εμπιστοσύνης του.
Χρήστος Ν. Παππάς Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό Δήμος Πρότυπο – Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος
Αλλάζουμε Επίπεδο… Μαζί σου, γίνεται….
Η υποψηφιότητα μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές πέρα από ευθύνη με κάνει να νιώθω ιδιαίτερη τιμή και υπερηφάνεια που μου δίνεται η δυνατότητα να αποδείξω πόσο αγαπάω τον τόπο μου.
Έτσι αποφάσισα να συμπορευτώ με έναν άνθρωπο έντιμο, δουλευταρά αλλά και έναν άνθρωπο που πάνω από όλα εκτιμώ βαθύτατα, τον Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος.
Έναν άνθρωπο που τα οράματά μας για μία Ξάνθη πιο όμορφη, πιο ασφαλής, πιο καθαρή και πιο σύγχρονη συναντήθηκαν και πορεύονται μαζί κάτω από το συνδυασμό “Δήμος πρότυπο”.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο για την τιμή που μου έκανε και την ευκαιρία που μου δίνει να αγωνιστώ δίπλα του. Για το μόνο που μπορώ να δεσμευτώ είναι ότι θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να τιμήσω την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου.
Ιωάννης Χ. Καλτσάς
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό Δήμος Πρότυπο – Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος
Αλλάζουμε επίπεδο….Μαζί σου γίνεται….
Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον κύριο Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ και εγώ στο πλευρό του για την πόλη που ζω. Δεν έχω ανάλογη εμπειρία, αλλά εχω τη δύναμη και τη θέληση να καταφέρω πολλά με όλους εσάς στο δικό μου πλευρό! Για αυτό λοιπόν ….είμαι εδώ για εσάς!… Είστε εδώ για εμένα ;
Η πρώτη μας συνάντηση ήταν πριν 3 χρόνια. Είχα δώσει υπόσχεση κ τωρα την κράτησα γιατί Θεωρώ ότι είσαι ένας Καθαρός ειλικρινείς άνθρωπος κ αγαπας την Ξάνθη μας όπως κάνεις άλλος. Θα σε στηρίξω με όλες μου της δύναμης για μια Ξάνθη πρότυπο.
Πάμε δυνατά Καπετάνιε!!!!
Όραμα μας, να δημιουργήσουμε μια Ξάνθη ανταγωνιστική, με θέσεις εργασίας, με ίσες ευκαιρίες, έναν Δήμο όπου οι νέοι θα παραμείνουν εδώ να εργαστούν, να ονειρευτούν και να Δημιουργήσουν!
Στόχος μας, να δώσουμε πίσω στους Ξανθιώτες, τις αξίες τους και την Πόλη που τους Αξίζει!
Ο τόπος μας, για να πάει μπροστά, χρειάζεται Ικανούς ανθρώπους, νέα πρόσωπα με καθαρό βλέμμα και συνείδηση προς τους Ξανθιώτες, με φρέσκες ιδέες.
Πολίτες που δεν θα έχουν για επάγγελμα την Τοπική Αυτοδιοίκηση και να μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τον καθένα, να τον ακούσουν και να δώσουν λύσεις στα προβλήματα του Δήμου.
Ανθρώπους ενωμένους κάτω απ’ την επίβλεψη ενός έμπειρου και έντιμου ανθρώπου Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος , με κοινούς στόχους, βηματισμό και πίστη για το νέο ξεκίνημα της Πόλης!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω λοιπόν τον Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου και υπόσχομαι να φανώ άξιος των προσδοκιών του!
Η υποψηφιότητα μου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με γεμίζει ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ και Αγάπη για τον τόπο που Γεννήθηκα και Μεγάλωσα!
Βασίλειος Α. Βράνιας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδιασμό Δήμος Πρότυπο – Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος
Αλλάζουμε επίπεδο……Μαζί σου γίνεται…..
Με γνώμονα το ήθος, τη διαφάνεια, τη διάθεση προσφοράς και την αγάπη μου για την πόλη μας αποδέχθηκα την πρόταση του Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος να συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογες σε μια ομαδα με όραμα και πρόγραμμα. Είναι τιμή μου η εμπιστοσύνη, που για δεύτερη φορά, δειχνει στο πρόσωπο μου και μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστω δίπλα σε άξιους, έντιμους και ειλικρινείς συμπολίτες μας για να φτιάξουμε μια πόλη Πρότυπο!
Ευαγγελία Κουρτεση
Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό Δήμος Πρότυπο – Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος
Αλλάζουμε Επίπεδο…. Μαζί σου, γίνεται…
Αποδέχτηκα με μεγάλη μου χαρά να κατέβω για πρώτη φορά στον εκλογικό στίβο, με τον συνδυασμό #Δήμος_Πρότυπο, πλάι σε έναν άνθρωπο που αγαπά και πονά πραγματικά την πόλη μας και δεν είναι άλλος από τον κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος. Τον ευχαριστώ ιδιαίτερα για την τιμή και την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μου. Ως νέα και με όρεξη για δουλειά ξανθιώτισσα, θεώρησα πως είναι χρέος μου να συμβάλω στην προσπάθεια για αλλαγή όλων αυτών που μας δυσανασχετούν καθημερινά.
Με μοναδικό μου μέλημα λοιπόν την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας σε όλα τα επίπεδα, είμαι αποφασισμένη να σηκώσω τα μανίκια ψηλά και να δουλέψω με το μέγιστο των δυνατοτήτων μου, για να βάλω κι εγώ το δικό μου λιθαράκι στην υλοποίηση του προγράμματος του συνδυασμού μας. Με μια ομάδα δυνατή, δυναμική και ενωμένη γεμίζω αισιοδοξία και νιώθω ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.
Από λόγια και υποσχέσεις όμως προτιμώ τις πράξεις, επομένως δε ζητώ παρά τη στήριξή σας, για να αλλάξουμε τα δεδομένα.
Πάμε να βάλουμε όλοι μαζί τους Πυλώνες για έναν Δήμο Πρότυπο και να δούμε την Ξάνθη μας στην καλύτερή της εκδοχή! Πάμε για #LevelUp!
Χριστίνα Αβετιάν
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό Δήμος Πρότυπο – Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος