Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα με τη Δημοτική μας παράταξη «ΜΠΡΟΣΤΑ» ενός ακόμη νέου συνδημότη μας, του Χρήστου Ζουρνατζίδη.
Η Χρήστος είναι 35 χρονών, παντρεμένος, κατάγεται από τα Κομνηνά Ξάνθης και διαμένει από επιλογή του μόνιμα στον Δαφνώνα Ξάνθης.
Είναι τελειόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΔΠΘ και σήμερα εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε επιχείρηση στην Σταυρούπολη.
Είναι ένας νέος ενεργός συνδημότης μας, με ενδιαφέροντα κοινωνικά και πολιτιστικά. Επίσης στο παρελθόν ασχολήθηκε ερασιτεχνικά και με τον αθλητισμό.
Πιο συγκεκριμένα, υπήρξε υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης το 2014 και το 2019, γραμματέας για δύο θητείες στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κομνηνών και μέλος αθλητικών ομάδων στην υδατοσφαίριση και στο σκάκι.
Ο Χρήστος είναι από τους ανθρώπους που χρειαζόμαστε στον νέο Δήμο Ξάνθης που δημιουργούμε, με νέες ιδέες, με όρεξη για δουλειά και με διάθεση να προσφέρουν ό,τι καλύτερο μπορούν τον τόπο τους!!
Μας τιμά η παρουσία και η στήριξη όλων των νέων συμπολιτών μας όπως ο Χρήστος Ζουρνατζίδης που στέκονται με υπευθυνότητα και ευαισθησία απέναντι στα προβλήματα των συνανθρώπων μας και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που συντάσσονται με την παράταξή μας και είναι γεμάτοι όρεξη για δουλειά και προσφορά, με στόχο όλοι μαζί να κάνουμε το μέλλον του Δήμου Ξάνθης πιο αισιόδοξο και πιο ελπιδοφόρο!!
Χρήστο, καλώς ήρθες στην ομάδα μας, καλό και νικηφόρο αγώνα και καλή μας επιτυχία!!

Είμαστε εδώ για να επιτύχουμε τον στόχο μας, να πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ τον Δήμο Ξάνθης!!!

Με αφορμή την πρόσφατη θρησκευτική εορτή του Μπαϊραμιού, ο επικεφαλής του συνδυασμού ΜΠΡΟΣΤΑ Σάββας Μελισσόπουλος παρέθεσε γεύμα στους μουσουλμάνους υποψηφίους και συνεργάτες του στην ταβέρνα Στροφή.Σε ένα ιδιαίτερο ευχάριστο κλίμα όλοι οι παρευρισκόμενοι δήλωσαν πανέτοιμοι για την μεγάλη μάχη στις 8 Οκτωβρίου αλλά και αποφασισμένοι να δουλέψουν σκληρά για την επόμενη μέρα στον Δήμο μας, σε έναν Δήμο χωρίς διακρίσεις. Όλοι μαζί ΜΠΡΟΣΤΑ, όλοι μαζί ενωμένοι χριστιανοί και μουσουλμάνοι με σεβασμό, με αλληλεγγύη θα αλλάξουμε την Ξάνθη μας θα αγωνιστούμε για ένα καλύτερο αύριο.
Αντώνης Κωτούλας
Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Συνδυασμού <<ΜΠΡΟΣΤΑ>>

Καλωσορίζουμε στη μεγάλη Δημοτική μας παράταξη «ΜΠΡΟΣΤΑ» τον Χαράλαμπο Βασιλειάδη.

Ο Μπάμπης είναι γέννημα θρέμμα Καρυοφυτιανός. Υλοτόμος στο επάγγελμα, μέλος του Δασικού Συνεταιρισμού Καρυοφύτου, ζει και δραστηριοποιείται στον τόπο του, το Καρυόφυτο του Δήμου Ξάνθης. Είναι ένας νέος άνθρωπος, από τα μικρά του χρόνια στη βιοπάλη, εργατικός και δυναμικός ακόμη και κάτω από αντίξοες συνθήκες!
Ο Μπάμπης είναι η πρώτη φορά που θέτει υποψηφιότητα και μπαίνει στον αυτοδιοικητικό στίβο. Είναι από τους ανθρώπους που χρειαζόμαστε στον νέο Δήμο Ξάνθης που δημιουργούμε, με ιδέες και όρεξη για δουλειά, αλλά και με θέληση να κάνουν καλύτερο τον τόπο τους!!
Η παρουσία του μας τιμά, όπως μας τιμά η παρουσία και η στήριξη όλων των ανθρώπων της εργασίας, της βιοπάλης και της ευαισθησίας απέναντι στα προβλήματα των συνανθρώπων μας.
Μπάμπη καλώς ήρθες στην ομάδα μας, καλό και νικηφόρο αγώνα!!
Καλή επιτυχία!!

Είμαστε εδώ για να επιτύχουμε τον στόχο μας, να πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ τον Δήμο Ξάνθης!!

Με χαρά ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα, με τη δημοτική μας παράταξη «ΜΠΡΟΣΤΑ», ενός ακόμη νεαρού συνδημότη μας Γιώργου Μπαζδάνη.
Ο  Γιώργος ζει μόνιμα στην Ξάνθη, είναι 24 χρονών και έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και πιο συγκεκριμένα στο Τμήμα Οικονομίας και Διοίκησης.
Σήμερα εργάζεται ως Ελεύθερος Επαγγελματίας σε οικογενειακή επιχείρηση, στον κλάδο του Ταξί.
Έχει κοινωνικά και αθλητικά ενδιαφέροντα και συμμετέχει ως μέλος σε διάφορους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους της Ξάνθης.
Ο Γιώργος είναι ένα αγαπητό και δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας και αποφάσισε για πρώτη φορά να ασχοληθεί ενεργά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση διότι όπως ο ίδιος δηλώνει δεν του αρέσει η σημερινή εικόνα της πόλης μας και θα επιθυμούσε με τη συμμετοχή του να βοηθήσει στην επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος Ξάνθης.
Γιώργο, καλώς ήρθες στην ΟΜΑΔΑ μας, καλό αγώνα και καλή επιτυχία!!!

Όλοι μαζί ενωμένοι προχωράμε ΜΠΡΟΣΤΑ για τη μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ στον Δήμο μας!!

Ας μου επιτραπεί να καλωσορίσω στη Δημοτική μας παράταξη «ΜΠΡΟΣΤΑ» την Αλεξάνδρα Δουλγεράκη με έναν λίγο πιο διαφορετικό τρόπο.
Και αυτό διότι η Αλεξάνδρα είναι αγαπημένη συνάδελφος και συνεργάτιδά μου για πολλά χρόνια!!
Είναι ένας άνθρωπος με υψηλό αίσθημα επαγγελματισμού, με ιδιαίτερες ικανότητες και ευαισθησίες!!
Η μόνιμη διαφωνία μας πάντα ήταν ότι λόγω της ιδιαίτερης σεμνότητας που τη διακρίνει ήθελε να προσφέρει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ εγώ της έλεγα ότι πρέπει να βγει ΜΠΡΟΣΤΑ και να συμμετέχει και με θεσμικό τρόπο. Τελικά την έπεισα να δεχθεί να είναι υποψήφια με το δημοτικό μας συνδυασμό και την ευχαριστώ πάρα πολύ γι αυτό!!
Η Αλεξάνδρα είναι Νηπιαγωγός, ζει μόνιμα στην Ξάνθη, είναι παντρεμένη και μητέρα 2 παιδιών και διετέλεσε για χρόνια Πρόεδρος και Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΕΠΑΛ Ξάνθης.
Είναι από τους ανθρώπους που χρειαζόμαστε στον νέο Δήμο Ξάνθης που δημιουργούμε, με φρέσκιες ιδέες, με όρεξη για δουλειά και με θέληση για να κάνουμε τον Δήμο μας καλύτερο, πιο αισιόδοξο και πιο ελπιδοφόρο!!
Η παρουσία της μας τιμά, όπως βέβαια και η παρουσία όλων των νέων συμπολιτών μας που στέκονται με υπευθυνότητα και ευαισθησία απέναντι στα προβλήματα του τόπου μας και είναι γεμάτοι με διάθεση και όρεξη για δουλειά και προσφορά!!
Αλεξάνδρα, καλώς ήρθες στην ομάδα μας, καλό και νικηφόρο αγώνα και καλή μας επιτυχία!!
Πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
Σάββας Μελισσοπουλος
Υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης

Δίνουμε αγώνα, έχουμε όραμα, έχουμε όρεξη για δουλειά και θα πάμε την Ξάνθη μας <<ΜΠΡΟΣΤΑ>>.

Οι υποψήφιοι που εντάσσονται καθημερινά στον Συνδιασμό <<ΜΠΡΟΣΤΑ>> του Σάββα Μελισσόπουλου , έναν συνδιασμό χωρίς κομματική σημαία, χωρίς επαγγελματίες πολιτικούς, χωρίς γυρολόγους, χωρίς την κληρονομιά πολιτικής ταυτότητας, χωρίς συμφέροντα, χωρίς απ’ ευθείας αναθέσεις.
Ο Συνδιασμός αποτελείται από ανθρώπους της καθημερινότητας που έχουν: όρεξη για δουλειά ,γιατί αυτό χρειάζεται πάνω από όλα ,αγάπη για τoν τόπο μας,αγώνες για την πόλη και όχι για την καρέκλα, δυναμική πορεία προς τα πάνω όλων των γειτονιών και οικισμών του Δήμου μας και όχι μόνο των συμφερόντων της επιχείρησης μας.
Στις 8 Οκτώβρη Ξανθιώτη και Ξανθιώτισσα αποφασίζεις. Έχεις την δύναμη στα χέρια σου.
Θέλεις να βλέπεις και να ζεις καθημερινά εδώ και χρόνια το χάλι μας; Θέλεις να ζεις σε ένα Δήμο χωρίς να έχει γίνει ούτε ένα μεγάλο έργο εδώ και δεκαετίες;
Θέλεις να βλέπεις και να νοιώθεις ότι πολλοί από αυτούς που ψήφισες, μόλις πήραν θέση εξουσίας, γύρισαν την πλάτη σε όσα σου είχαν υποσχεθεί, και σε ότι σου λέγανε;
Θέλεις να βλέπεις και να ζείς καθημερινά ότι ο Δήμος μας, ούτε καν ασχολείται με τα μεγάλα προβλήματα του τόπου μας και τους ενδιαφέρει μόνο η φωτογράφιση; Θέλεις να ζεις σε έναν τόπο όπου η εξουσία πάει κατά φαμίλια;
Θέλεις οι νέοι του τόπου μας να φεύγουν από αυτόν γιατί οι άρχοντες της αυτοδιοίκησης δεν κάνουν τίποτε σε ότι αφορά την ανάπτυξη και βοήθεια των μικρομεσαίων του τόπου μας, έτσι ώστε να ανοίξουν θέσεις εργασίας; Θέλεις μόνο χορούς και πανηγύρια;
‘Η μήπως και εσύ ονειρεύεσαι όπως και εμείς που ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ:
Μία πόλη καθαρή, Μία πόλη στην οποία η πρόσβαση όλων των πολιτών της σε όλα τα σημεία της θα είναι ίση για όλους, Μία πόλη πράσινου, Μία πόλη δράσεων, Μία πόλη που από την είσοδο της ακόμη σε αυτή του επισκέπτη της να δίνει στόφα και αίγλη, Μία πόλη που τα χαμόγελα των μικρών της δημοτών θα είναι το χαρακτηριστικό της γνώρισμα, Μία πόλη των ίσων ευκαιριών για τους δημότες της, Μία πόλη ασφάλειας και ψυχαγωγίας, Μία πόλη που ακόμη και οι τετράποδοι κάτοικοι αυτής θα χαίρονται που ζουν εδώ, Μία πόλη που οι οικισμοί της θα αναβαθμιστούν, Μία πόλη που ο Δημοτικός Σύμβουλος της θα είναι ο υπάλληλος του Δημότη της, Μια πόλη του αθλητισμού, Μια πόλη πραγματικά των 1000 χρωμάτων;
Στις 8 Οκτώβρη αποφασίζουμε –ψηφίζουμε <<ΜΠΡΟΣΤΑ>>
Μπόσβελης Φ. Ιωάννης
Υπ. Δημ. Σύμβουλος
<<ΜΠΡΟΣΤΑ>>