Υποψήφιος με την παράταξη «Δημοτική Αλλαγή» ο κ. Τουργαΐδης Στέλιος στις Δημοτικές Εκλογές 2023

Τον Δήμαρχο Τοπείρου επισκέφθηκε την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 ο κ. Τουργαΐδης Στέλιος, όπου συζητήθηκαν τα έργα και οι παρεμβάσεις που υλοποιούνται στην περιοχή μας με σκοπό τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών και εγκαταστάσεων του Δήμου μας.

Ο κ. Τουργαΐδης προτίθεται να συνεισφέρει στις ανωτέρω δράσεις, καθώς θεωρεί ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί μέσω στοχευμένων παρεμβάσεων να συμβάλλει στην βελτίωση των κοινόχρηστων χώρων άθλησης και ψυχαγωγίας. Επίσης, καθοριστικός είναι ο ρόλος που μπορεί να επιφέρει στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στην περιοχή μας δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον για την προσέλκυση επενδύσεων και δραστηριοτήτων.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου δήλωσε: «Καλωσορίζω στην δημοτική μας παράταξη τον κ. Τουργαΐδη Στέλιο, ελεύθερο επαγγελματία από τον οικισμό Θαλασσιά του Δήμου μας, ο οποίος θα συμμετέχει στις Δημοτικές Εκλογές 2023 με τον συνδυασμό μας. Ο κ. Τουργαΐδης, με σπουδές στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων, είναι ένας νέος άνθρωπος που ασχολείται με τον αθλητισμό και δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα, ο οποίος θέλει να προσφέρει ανιδιοτελώς μέσα από το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».