Με σφαίρες στην καρδιά του Ελληνικού Λαού παρομοιάζει τις 153 ψήφους της συγκυβέρνησης της συμφοράς η Εθνική Ενότητα κάνοντας αναφορά στις μέχρι τώρα κόκκινες γραμμές του Τσίπρα που όχι μόνο έγιναν ροζ αλλά σκούρες σκοτεινές και θολές.

Με 153 ψήφους – «σφαίρες» αποτελείωσαν τον Έλληνα φορολογούμενο.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Συμπαγής σαν μπετόν η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και εντελώς αδιάφορη για την πραγματικότητα που βιώνει ο Έλληνας φορολογούμενος, «πέρασε» το «νομοσχέδιο έκτρωμα» χθες τα μεσάνυχτα. Ούτε ένας δεν ξέφυγε από τη γραμμή για την εξαφάνιση των φορολογούμενων.

 

Ο «νέος» με τις φρέσκιες ιδέες και τις «σύγχρονες» απόψεις περί δικαιοσύνης και ελευθερίας, όπως θέλησε αρχικά να μας παρουσιαστεί, απέκλεισε το κέντρο της Αθήνας με κλούβες των ΜΑΤ αλλά και κάγκελα, τα οποία φαίνεται πως τώρα δεν τον ενοχλούν όπως στο παρελθόν.

 

Αλήθεια, γιατί φοβάστε την αντίδραση του Ελληνικού λαού κ. Τσίπρα, αφού όπως λέτε λειτουργείτε προς το συμφέρον του;

 

Μήπως επειδή αυτό το «νομοσχέδιο – έκτρωμα» είναι εντελώς αντίθετο με όσα λέγατε προεκλογικά; Μήπως επειδή εξαφανίστηκαν οι κόκκινες γραμμές που οι ίδιοι είχατε βάλει;

 

Ή μήπως γιατί είναι «πολύ το μέλι της καρέκλας» και θέλετε με νύχια και με δόντια να την κρατήσετε εσείς και οι συγκυβερνώντες σας;