Ξετυλίγει το πάζλ των συνυποψηφίων του ο Σ. Μελισσόπουλος

Και να λοιπόν που από πολύ νωρίς ο Σ. Μελισσόπουλος, ξετυλίγει το κουβάρι της προεκλογικής περιόδου, ανακοινώνοντας τους συνυποψηφίους του σε μία προσπάθεια να δώσει άνεση χρόνου στους συνοδοιπόρους του να κάνουν και την προσωπική τους επαφή και αγώνα, με όσο το δυνατόν περισσότερους Ξανθιώτες.

Με δεδομένου ότι οι Εθνικές εκλογές απορρόφησαν αρκετό από τον χρόνο των παρατάξεων, ο Σ. Μελισσόπουλος παράλληλα, παρουσιάζει τους ανθρώπους που πλαισιώνουν την παράταξη του, πράγμα που σημαίνει ότι το θέμα δήμος Ξάνθης και εκλογική νίκη, είναι στις άμεσες προτεραιότητές του.

Με αυτές τις λογικές, εκτιμούμε ότι κινείται ο Σ. Μελισσόπουλος, στηρίζοντας νέους ανθρώπους και δίνοντάς τους την δυνατότητα να κινηθούν περισσότερο χρόνο κάτω από την ομπρέλα της παράταξης του, εμμένοντας στην αρχή ότι η παράταξη του,  εκτός από πολυσελικτική είναι και ομογενοποιημένη.

Σαφέστατα και κανένας δεν γνωρίζει ποιο αποτέλεσμα θα βγάλει η κάλπη του Οκτωβρίου, όμως, ένα είναι σίγουρο, αυτή του η ενέργεια κινητοποιεί νέους ανθρώπους που δεν είχαν πολλά «πάρε δώσε» με την πολιτική και ίσως αυτό να είναι ένα από τα ατού του.

Είναι γεγονός ότι η πόλη εδώ και πολλά χρόνια αποδέχεται την βαλτώδη κατάσταση που επικρατεί στον δήμο Ξάνθης και δεν αντιδρά.

Για σκεφτείτε όμως αν 100 με 200 νέοι άνθρωποι, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενεργοποιηθούν, έστω και ο καθένας για τον δικό του προσωπικό λόγο, τι θα γίνει;

Αρκεί βέβαια αυτή η κινητοποίηση των νέων ανθρώπων, όχι αναγκαστικά ηλικιακά, να κλείνει μέσα της και την θέληση για προσφορά;