Κάλιο αργά παρά ποτέ.

Ξεκίνησαν επιτέλους οι πολυπόθητες διαγραμμίσεις στους ταλαιπωρημένους δρόμους της Ξάνθης όπου ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γ. Ζερενίδης προσπαθεί να κάνει την δουλειά του.

Μια συντήρηση των διαγραμμίσεων που θα έπρεπε να γίνεται κάθε ημέρα, γιατί πολλές φορές το κακό κρύβεται εκεί δεν το περιμένεις.

Πώς όμως ο Γ. Ζερενίδης να κάνει την δουλειά του όταν οι πιστώσεις από τον δήμο της Ξάνθης προς την αντιδημαρχία έπεφταν με το σταγονόμετρο και η λογική της διοικούσας αρχής του δήμου, ήταν να κάνουμε ότι μπορούμε προεκλογικά για να ξεγελάσουμε τους Ξανθιώτες ψηφοφόρους;

Μοιραία όλα γίνονται τις τελευταίες ημέρες και λίγο πριν τις εκλογές.

Μάλιστα οι φρεσκοβαμμένες διαβάσεις στην περιοχή του  Αμοιρίδιου που βάφτηκαν σχετικά πρόσφατα δεν φαίνονται. – Δεν ξέρουμε αν χρησιμοποίησαν ασβέστη.

Άρα, όσο φιλότιμο και γνώσεις να διαθέτει ο Ζερενίδης, όταν οι τρικλοποδιές πέφτουν η μία μετά την άλλη, τι να σου κάνει και ο άνθρωπος.

Δεν ξέρουμε αν τελικά θα συμπορευτεί με τον Στράτο Κοντό, όμως όπως μαθαίνουμε οι πιέσεις που δέχεται να μείνει στο «μαντρί» είναι μεγάλες.

Ο Γ. Ζερενίδης δεν χρειάζεται να αποδείξει ότι είναι ένας πολιτικός που δουλεύει.

Αυτό το αποδεικνύει η πορεία του στον ιδιωτικό τομέα και «έμπλεξε» με την πολιτική για να προσφέρει στον τόπο.

Όπως φάνηκε από την τετράχρονη παρουσία του στον συνδυασμό του Μ. Τσέπελη, παρόλο που ξεμπλοκάρισε πολλές δυσκολίες στο τμήμα του, δεν έτυχε και της ανάλογης εκτίμησης του έργου του με αποτέλεσμα και σύμφωνα πάντοτε με τις πληροφορίες μας, να προσανατολίζεται να «πάει» σπίτι του ή να συμπορευτεί με μία δημοτική παράταξη τεχνοκρατών που θα στηρίξουν τον τόπο με τις γνώσεις σε συνδυασμό με την αγάπη τους για την Ξάνθη.

Από αυτό το σημείο και μετά, είναι στο χέρι του Γ. Ζερενίδη, αν θέλει να μείνει στα πολιτικά πράγματα του τόπου, του δίνεται η ευκαιρία μέσω της νέας παράταξης του Στράτου Κοντού, αν συμπλεύσει, εφ όσον δεν έχουμε επίσημη δήλωση του, παραμένουμε στις πληροφορίες, να δημιουργήσει και να παρουσιάσει μία πόλη πιο φιλική στον Ξανθιώτη.

Τώρα, όσο για τις διαγραμμίσεις, όσο και αν γκρινιάζει για ποιοτικά υλικά και ποιοτικό τρόπο εφαρμογής, δεν ξέρουμε αν έπεισε τον δήμαρχο να στηρίξει την προσπάθεια του. Η ποιότητα εργασίας και υλικών θα φανεί κάπου κοντά στις εκλογές.