Επιστολή του πρώην Πρύτανη του ΔΠΘ Αθανάσιου Καραμπίνη για Ζεϊμπέκ Χουσείν και Γαβρόγλου με καυτές αλήθειες!

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΧΗΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ (ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ) ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ

*Αυτός ο υποψήφιος οποίος σήμερα κατηγορείται για τις σχέσεις του με το Τουρκικό προξενείο, σε αγαστή συνεργασία με τον Γαβρόγλου και μέλη της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούσαν να απαξιώσουν και να απομειώσουν το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

*Όμως κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζετε (ή οφείλεται να γνωρίζετε) ότι υπέρτατη δήλωση και από αυτήν της νομιμοφροσύνης αποτελεί ο σεβασμός και η προστασία του Συντάγματος.

Επιστολή του πρώην Πρύτανη του ΔΠΘ για την υποψηφιότητα του Χουσείν Ζεϊμπέκ.  Τι αναφέρει:

«Πρoς την Εφημερίδα

Μαχητής της Θράκης

«Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές»

Αξιότιμε κ Διευθυντά

Με αφορμή τον ορυμαγδό των δηλώσεων  στα ΜΜΕ από στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπέρ της υποψηφιότητας του «δικού τους» Ζειμπέκ Χουσείν και μάλιστα από άτομα τα οποία δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι γνωρίζουν «κατά που πέφτει η Θράκη» επιτρέψτε μου ως κάτοικος της Ξάνθης αδιάλειπτα από το 1974 (πενήντα χρόνια) έναν σχολιασμό.  Συζητάμε λοιπόν για κάποιον ο οποίος δεν ξεφύτρωσε σήμερα αλλά αντίθετα τα έργα και τις ημέρες του όλα αυτά τα (πολλά) χρόνια που είναι βουλευτής τα έχουμε ζήσει και δει (επισκέψεις και δηλώσεις του από Τουρκία, σύμπραξη του με τον εκάστοτε ψευδομουφτή Ξάνθης, κ.α) τα οποία κατά την ταπεινή μου άποψη δείχνουν ότι θα ήθελα να είναι ο νέος Αχμέτ ΣΑΔΙΚ.

Θα ξεπεράσω τον πειρασμό και δεν θα αναφερθώ εκτενώς στις πράξεις του συγκεκριμένου (νυν υποψήφιου) βουλευτή κατά την περίοδο της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ περιοριζόμενος στα όσα έζησα από την θέση του πρύτανη του ΔΠΘ.

Είναι λοιπόν αυτός ο υποψήφιος οποίος σήμερα κατηγορείται για τις σχέσεις του με το Τουρκικό προξενείο, σε αγαστή συνεργασία με τον Γαβρόγλου και μέλη της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούσαν να απαξιώσουν και να απομειώσουν το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης γιατί γνώριζαν και γνωρίζουν τι σημαίνει δυνατό Πανεπιστήμιο στην περιοχή. Και

Είναι αυτός (ένας οδοντίατρος ! ) που είχε «βαρύνουσα άποψη» για το εάν πρέπει να διδάσκονται τα τουρκικά στα νηπιαγωγεία και που επέβαλε την άποψή του.

Είναι αυτός που με ύφος δέκα καρδιναλίων, επειδή είδε το ΔΠΘ να ιδρύει και να λειτουργεί στους κόλπους του το Μουσουλμανικό διδασκαλείο, το οποίο τότε λειτουργούσε με Έλληνες διδάσκοντες, απαγκιστρώνοντας τους μουσουλμάνους ιεροδιδασκάλους της περιοχής από τον σκοταδισμό, μας δήλωσε στην πρυτανεία ότι το μουσουλμανικό διδασκαλείο,  πρέπει να μεταφερθεί στο Αριστοτέλειο με διδάσκοντες από την Τουρκία όπερ και εγένετο.

Είναι αυτός που είχε «βαρύνουσα άποψη» για την συγχώνευση του ΔΠΘ με το ΤΕΙ  Καβάλας  η οποία ουδέποτε έγινε σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα ΤΕΙ της χώρας που συνενώθηκαν με τα πανεπιστήμια περιοχής τους.

Είναι όλοι αυτοί οι «Ζεϊμπέκηδες» μαζί με τους τοπικούς κομματικούς ινστρούχτορες που θύμωσαν γιατί το ΔΠΘ (χωρίς να τους ρωτήσει)  οργάνωσε συνέδριο για τους Πομάκους όπου υπήρχαν εργασίες που απεδείκνυαν (μέσω ερευνών DNA) ότι σε ποσοστό άνω του 98% αποτελούν συνέχεια της Ελληνικής φυλής.

Είναι όλοι αυτοί οι «Ζεϊμπέκηδες» μαζί με τους τοπικούς κομματικούς ινστρούχτορες που κατάφεραν  να κάνουν το ΔΠΘ από 3ο Πανεπιστήμιο στη χώρα 13ο!! προκειμένου να περιορισθεί η ανάπτυξη της περιοχή και η κοινωνική άνοδος του πληθυσμού.

Είναι όλοι αυτοί οι «Ζεϊμπέκηδες», το προξενείο και οι παρατρεχάμενοι τους, που ένοιωσαν να απειλείται η δύναμη τους στην τοπική κοινωνία αλλά και το όραμά και ο σχεδιασμός τους τους για το πως θέλουν αυτοί την Ελληνική Θράκη. Ως γνήσιες Σαλώμες, μετά τον χορό της κατάληψης της κυβερνητικής εξουσίας , απαίτησαν από τον αρχισχεδιαστή της συρρίκνωσης του ΔΠΘ, τον Γαβρόγλου, την κεφαλή επί πίνακι του νόμιμα εκλεγμένου πρύτανη, σύμφωνα  την προσφιλή τους έκφραση «ή τον τελειώνουμε ή μας τελειώνει”.

Και το χειρότερο αντί σήμερα να αναγνωρίσουν τα λάθη τους ζητώντας δημόσια συγνώμη, όντας αδιόρθωτοι, καλύπτουν και βάζουν στα ψηφοδέλτια τους άτομα τα οποία δεν νοιώθουν καν την υποχρέωση να δηλώσουν στους ψηφοφόρους τους ότι εφ΄όσον εκλεγούν θα εκπροσωπούν την Ελληνική Μουσουλμανική μειονότητα και όχι την Τουρκική. Πρόσχημα τους δε, το σαθρό επιχείρημα ότι δήθεν αυτό θα αποτελούσε «δήλωση νομιμοφροσύνης». Όμως κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζετε (ή οφείλεται να γνωρίζετε) ότι υπέρτατη δήλωση και από αυτήν της νομιμοφροσύνης αποτελεί ο σεβασμός και η προστασία του Συντάγματος.

Αθανάσιος Καραμπίνης Καθηγητής (Ομ)

Πρώην Πρύτανης ΔΠΘ»