ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ: Να βραβευθούν οι ήρωες γονείς, ανήλικων παιδιών, που κινούνται στην πόλη

-ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΥΡΑΤΖΗΣ: ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΜΗΝΥΣΗ

Δύο τα θέματα που προκύπτουν από την στιχομυθία μεταξύ του επικεφαλής της παράταξης Νέα Ξάνθη και του στενού συνεργάτη της «ΗΧΩ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ»  και γνωστού dj, Βασίλη Παυλικιάνου, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών.

Η στιχομυθία έχει να κάνει με την ανάρτηση του Πασχάλη Λύρατζη, ο οποίος ανέφερε ότι με την λήξη της Πολιτιστικής Δράσης Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων, να βραβευθούν όλοι οι  Διευθυντές του μουσικού σχολείου Ξάνθης  που στήρηξαν τον θεσμό και πολύ εύστοχα ο Βασίλης Παυλικιάνος ζητά να βραβευθούν και οι γονείς, οι οποίοι κινούνται με τα παιδιά τους σε δρόμους χωρίς πεζοδρόμια, χωρίς σημάνσεις όπου η επικινδυνότητα χτυπάει «κόκκινο».

Η δεύτερη είδηση που προκύπτει είναι ότι η αντιπολίτευση θα καταθέσει μήνυση για την επικινδυνότητα των δρόμων μέσα στην πόλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΟΜΥΘΙΑ

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΥΡΑΤΖΗΣ

Σήμερα στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προτείναμε στον Δήμαρχο Ξάνθης να τιμηθούν στη τελετή λήξης του Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων όλοι οι Διευθυντές του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης  από την πρώτη χρονιά της δημιουργίας του μεγάλου αυτού θεσμού, ως  ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του Μουσικού Σχολείου  στην οργάνωση των εκδηλώσεων .

Αναμένουμε την υλοποίηση της πρότασης μας!!!

VitaPi Pavlikianos

Εμάς τους απλούς πολίτες (φορολογούμενους και νομοταγείς) που περπατάμε με τα παιδιά μας σε δρόμους χωρίς διαβάσεις, με σπασμένα πεζοδρόμια και το βράδυ δε βλέπουμε το δρόμο για να αποφύγουμε τις λακκούβες του αεριού του, προτείνατε να μας βραβεύσει?

ΛΥΡΑΤΖΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

VitaPi Pavlikianos: σε αυτό το κομμάτι θα καταθέσουμε μήνυση, ήδη ο δικηγόρος μας την ετοιμάζει