Το PORTO ΑΒΔΗΡΑ
στο λιμάνι των Αβδήρων και ο Πέτρος Δασκαλόπουλος, έτοιμοι να φιλοξενήσουν τον κόσμο της Ξάνθης και όχι μόνο

Το ανανεωμένο από όλες τις πλευρές PORTO ΑΒΔΗΡΑ έτοιμο να υποδεχτεί τον κόσμο της Ξάνθης στο λιμάνι των Αβδήρων και να τον ταξιδέψει στο απέραντο γαλάζιο του Θρακικού Πελάγους με αρχή μέση και τέλος του ταξιδιού, συντροφιά με τον καπετάνιο Πέτρο Δασκαλόπουλο το Porto Άβδηρα.
Με ανανεωμένο μενού, με έμπειρο προσωπικό και σύγχρονες εγκαταστάσεις το μόνο βέβαιο σε όλη την υπόθεση είναι οτι ο επισκέπτης – πελάτης θα μείνει όπως χρόνο άλλωστε υπερ ικανοποιημένος.

Εγγυάστε για αυτό ο μαιτρ της καλαισθησίας Πέτρος Δασκαλόπουλος.

Για μία ακόμη φορά ο Πέτρος Δασκαλόπουλος έχοντας κατά νου την ικανοποίηση του πελάτη οργανώνει την επιχείρησή του με αυτόν τον τρόπο ούτως ώστε με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κοστολόγιο να δοθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα με γνώμονα πάντοτε ο επισκέπτης της επιχείρησης του να ξαναέρθει.
Μάλιστα όπως μας λένε οι πληροφορίες μας, ο υιός και μετρ Δασκαλόπουλος ακολούθησε κατά την διάρκεια του χειμώνα ειδικό σεμινάριο για τα θαλασσινά.
Περισσότερες λεπτομέρειες δεν γνωρίζουμε και όπως είναι φυσικό, τα αποτελέσματα του σεμιναρίου, θα τα δούμε όλοι μας στο πιάτο μας, στην μεγάλη δροσερή βεράντα με φόντο το γραφικό λιμάνι των Αβδήρων που συνδυάζει τις βαρκούλες των ψαράδων του μεροκάματου με τα πανέμορφα σκάφη αναψυχής.
Αυτό το πάντρεμα, της ματιάς με τις γεύσεις της θάλασσας, της στεριάς, την εξαιρετική ποιότητα των εδεσμάτων, το άψογο σέρβις και φυσικά τις λογικές τιμές, για μία ακόμη φορά το PORTO ΑΒΔΗΡΑ, θέλει να βάλει την υπογραφή του στις όμορφες στιγμές σας