ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ: Όταν θέλει ο Τσέπελης μπορεί.

Τελικό συμπέρασμα του έλλειπε αντιδήμαρχος τουρισμού του δημάρχου και δεν μπορούσε να τον στηρίξει τουριστικά

 

Γράψαμε την προηγούμενη εβδομάδα ότι όπως δείχνει το πράγμα αν αποφασίσει ο Στράτος Κοντός να ανακοινώσει την κάθοδό του για την διεκδίκηση  της δημαρχίας στην Ξάνθη, η κα  Χαριτωνίδου θα μείνει αμανάτι στον Μ. Τσέπελη.

Και τι κάνει που λέτε ο Μ. Τσέπελης για να ενισχύσει τον ρόλο της Αντιδημάρχου Τουρισμού κ. Χαριτωνίδου;

Βγάζει κονδύλι παρακαλώ στην αντιδημαρχία τουρισμού (κα Χαριτωνίδου) να ενισχύσει λέει τάχαμου ντε με την επισκεψιμότητα των μαθητών στην Σταυρούπολη τον «χειμαζόμενο» τουρισμό.

 

Με λίγα λόγια για να μην νομίζει ο Μ. Τσέπελης ότι τα μέσα ενημέρωσης που δεν τον γλύφουν από το πρωί ίσαμε το βράδυ και οι Σταυροπουλίτες, ότι ο σανός που πουλάει είναι υγρός και δεν τρώγεται από κανέναν προεκλογικά.

 

Δηλαδή την κυρία Χαριτωνίδου που προσκόλλησε στον Μ. Τσέπελη ελέω προσωπικών πολιτικών συμφερόντων, αποφάσισε λέει, με το ταμείο του δήμου, να ενισχύσει τον τουρισμό της Σταυρούπολης κουβαλόντας τους μαθητές της Ξάνθης για να την γνωρίζουν και δεν είναι καθόλου κακό μέχρις εδώ.

 

Και για να λέμε του στραβού το δίκιο ορθά πράττει η κυρία Χαριτωνίδου με αυτήν της την πρωτοβουλία και αν ήταν άλλες οι συνθήκες θα επικροτούσαμε όλοι αυτήν την προσπάθεια στήριξης της Σταυρούπολης αλλά …

 

Όμως δεν πρέπει να λησμονούμε ότι μπορεί η κα Χατριτονίδου να μπήκε στα πολιτικά «ντουλάπια» του Μ. Τσέπελη τώρα, όμως ο Μ. Τσέπελης ήταν δήμαρχος της Ξάνθης και της Σταυρούπολης κοντά 4 χρόνια, άραγε δεν μπορούσε να το εφαρμόσει από τον πρώτο χρόνο που ανέλαβε την διοίκηση αλλά τώρα που βλέπει την πολιτική του συντριβή στα ορεινά της Ξάνθης αποφάσισε να στηρίξει τουριστικά την Σταυρούπολη;

Δάσκαλε που δίδασκες.