Να λοιπόν που  όλο βγαίνουν στην φόρα για τον ΟΣΕ – ΕΡΓΟΣΕ

ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα μια εντελώς νέα διάσταση αποκτά το σίριαλ ΟΣΕ – ΕΡΓΟΣΕ, με τη θλιβερή διαπίστωση ότι επί μακρόν προτιμούσαν οι επικεφαλής των οργανισμών αυτών να πληρώνουν (με το αζημίωτο άραγε;) κοινοπραξία, αντί να επιταχύνουν τις διαδικασίες για να πραγματοποιηθούν τα έργα.

Έτσι, ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ πλήρωναν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε κοινοπραξία που θα αναλάμβανε τα έργα στους ελληνικούς σιδηροδρόμους, καθώς δεν είχαν προετοιμάσει το δίκτυο για την εκτέλεση των εργολαβιών. Για την ακρίβεια και σύμφωνα με σχετικό έγγραφο με ημερομηνία 22/01/2021, ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ, με απόφαση των κυβερνητικών συμβουλίων τους, πλήρωσαν αποζημιώσεις σε δυο αναδόχους έργων συνολικού ύψους 564.347,56 ευρώ.

Και συ φουκαρά Έλληνα που πληρώνεις τους οικονομικούς εκτελεστές σου, τρέξε να βρεις μεροκάματο, εσύ επαγγελματία να κάνεις το σταυρό σου γιατί δεν ξέρεις αν την επομένη ημέρα θα δουλέψει το μαγαζί σου ή η επιχείρηση σου και αν θα μπορέσεις να ικανοποιήσεις τις υποχρεώσεις της δουλειάς και του σπιτιού σου και το κυριότερο όταν χρειάζεται να κάνεις χρήση αυτών των χρημάτων που πληρώνεις στο κράτος από το υστέρημά σου, να χάνεις την ζωή σου ή την ζωή των παιδιών σου.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα πληρώναμε τους «μπαταχτσίδες» του ΟΣΕ με χρήματα, τώρα ήρθε η μέρα να τους πληρώσουμε με το αίμα μας.