Έρση Παρχαρίδου: Έρχεται το νέο μέσα από τις στάχτες του παλιού ➡️ Έρχεται η αναγέννηση, η προσμονή για το επόμενο

Το δικό της πολιτικό μήνυμα στέλνει με την ανάρτηση της η υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Ξάνθης Έρση Παρχαρίδου, με την ευκαιρία της «καύσης» του τζάρου, ένα παλιό Θρακιώτικο έθιμο που γίνεται στην Ξάνθη μετά το πέρας της καρναβαλικής παρέλασης.

Ποιο συγκεκριμένα η υποψήφια βουλευτής αναφέρει ότι έρχεται το νέο μέσα από τις στάχτες του παλιού, έρχεται η αναγέννηση, η προσμονή για το επόμενο.

Με λίγα λόγια η Έρση Παρχαρίδου λέει στους ψηφοφόρους της Ξάνθης να έχουν ελπίδα από τους νέους ανθρώπους που εμφανίζονται στο πολιτικό σκηνικό της Ξάνθης και ότι η ψήφος τους δεν θα πάει χαμένη, σημειώνοντας ότι οι παλιές νοοτροπίες και ο πολιτικαντισμός κάηκε σαν τον τζάρο και μέσα από τις στάχτες του έρχεται η πολιτική αναγέννηση της Ξάνθης.

Νέοι πολιτικοί, νέα ήθη και αγωνιστικότητα.

Μάλλον έφτασε η ώρα, η Ξάνθη να αλλάξει σελίδα, να αφήσει πίσω τα παλιά και οι ψηφοφόροι πλέον μπροστά στην κάλπη, να στηρίξουν πρόσωπα που ξέρουν πώς βγαίνει το ψωμί από την δουλειά τους. Δεν μπορεί, άνθρωποι που έχουν μάθει να δουλεύουν, θα δουλέψουν για το κοινό καλό.

Α.Π.

Ακολουθεί η ανάρτηση της υποψηφίας βουλευτού του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη Έρση Παρχαρίδου.

 

? το “κάψιμο” του Τζάρου πάνω στα πουρνάρια, έθιμο φερμένο από την Ανατολική Θράκη, σηματοδοτεί τη λήξη των γιορτών ?

?έρχεται το νέο μέσα από τις στάχτες του παλιού ➡️ έρχεται η αναγέννηση, η προσμονή για το επόμενο ✨️

? τα πυροτεχνήματα είναι κι αυτά μέρος της γιορτής ? άλλωστε το πάρτι στους δρόμους της Ξάνθης  συνεχίζεται μέχρι αργά το βράδυ ?