Σχολή Οδηγών Ν. Χατζηδημητρίου: Οι νέοι είναι πιο προσεκτικοί οδηγοί

Κάτι αλλάζει στην οδηγική συμπεριφορά από τους νέους οδηγούς στους δρόμους της Ξάνθης αναφέρει ο Νίκος Χατζηδημητρίου της Σχολής Οδηγών  «Νίκος» στην Ανδρέου Δημητρίου 74 στην Ξάνθη.

Διακρίνει μία διαφορά στην οδηγική συμπεριφορά των παλιών οδηγών της Ξάνθης που έχουν δίπλωμα αρκετές δεκαετίες πίσω όπου η λογική τους είναι τελείως διαφορετική και αναφέρει ότι η προσπάθεια του ιδίου και των συναδέλφων του στους νέους οδηγούς  άρχισε και αποδίδει καρπούς.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι νέοι οδηγοί κινούνται στην πλειονότητά τους προσεκτικά και σύμφωνα με αυτά που τους διδάσκουν οι εκπαιδευτές τους και εκφράζει την αισιοδοξία ότι στην επόμενη πενταετία τα πράγματα θα είναι καλύτερα από άποψη οδηγικής συμπεριφοράς στους δρόμους της Ξάνθης.

Τον αν χρειάζονται παρεμβάσεις από τις αρχές  στο οδικό δίκτυο του Νομού και της πόλης της Ξάνθης,  αναφέρει ότι ναι, πρέπει να γίνουν πολλά ξεκινώντας από την βελτίωση του οδοστρώματος και φτάνοντας στην σήμανση.

Τέλος, μιλώντας για την σχολή του που η λειτουργία της ξεκίνησε από το 2009, εκφράζει την ικανοποίηση του που όλο και νωρίτερα, στα όρια που επιτρέπει ο νόμος, ξεκινούν οι νέοι να μαθαίνουν σωστή οδήγηση από εκπαιδευτές που γνωρίζουν το αντικείμενο.

Εύχεται η νέα χρονιά να φέρει λιγότερά δυστυχήματα στην άσφαλτο.