ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

Γράφει αναγνώστης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά και την μεγαλειώδη εμφάνιση της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη που έφερε το χρυσό στο βάδην.

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Τώρα την έμαθες που έφερε το χρυσό γιατί πουλάει και γιατί την θυμήθηκαν οι γνωστοί ανύπαρκτοι επώνυμοι. Δηλώσεις, δηλώσεις, δηλώσεις. Μέχρι σήμερα βίωνε την αγωνιστική μοναξιά της. Βλέπεις δεν υπήρξε βίζιτα της showbiz, διάσημη ξεβράκωτη influencer ούτε καν παίκτρια reality.

Δεν σε απασχόλησε με τα προσωπικά της σκέρτσια, δεν είχε θεϊκό κορμί να την έχουν για ψάρεμα. Δεν ήξερες καν πως υπάρχει, πως τρέχει στο Πανευρωπαϊκό, δεν σου είπαν καν να την δεις. Ποιοι την στήριξαν και την πίστεψαν; Οικογένεια και προπονητής, μέχρι εκεί.

Η χρυσή πρωταθλήτρια του βάδην για να ζήσει εργάζεται στην ταβέρνα των γονιών της. Η περιβόητη Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή την άφησε εκτός υποτροφιών από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή επειδή την θεωρούσε ηλικιακά τελειωμένη. Σήμερα πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί την ανακάλυψαν για να κορδωθούν και να καρπωθούν την λάμψη της. Τι κάνατε μέχρι σήμερα για την Αντιγόνη; Για κάθε ταλέντο σαν την Αντιγόνη; Τίποτα. Απλά περιμένετε καραούλι να έρθει η επιτυχία και να ξεμυτίσετε!

Θα περάσει η πρόσκαιρη δημοσιότητα και όλα θα επιστρέψουν στην καθημερινή τους αθλιότητα προβάλλοντας όλη την σαπίλα.

Οι Αντιγόνες θα συνεχίσουν να παλεύουν μόνες τους για το όνειρο και να δοξάζουν την Ελλάδα.

Η Αντιγόνη του Σοφοκλή, ηρωίδα που δεν κάμπτεται σύμβολο αξιοπρέπειας που εξέφρασε πανανθρώπινες αξίες.

Αντιγόνη, τον σεβασμό μου!