Οι υπόλοιποι οικισμοί του δήμου Ξάνθης εξυπηρετούνται ή απλά όπου εξυπηρετούνται τα πολιτικά μας συμφέροντα;

 

Δυστυχώς για τους Ξανθιώτες ο δήμαρχος Μ. Τσέπελης σε κάθε πτυχή της διοίκησης του αποδεικνύει τον πολιτικό του χαρακτήρα και σε κάθε ευκαιρία, όπως η επιστολή προς τα κεντρικά των ΕΛΤΑ για να στείλει ταχυδρόμο προκειμένου να εξυπηρετήσει τους Κιμεριώτες και ορθά ως δήμαρχος πράττει, το επιβεβαιώνει.

Όμως είναι αληθινό το ενδιαφέρων του Μ. Τσέπελη για την εξυπηρέτηση των Κιμεριωτών;

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η δημοτικότητα του πέφτει κατακόρυφα στον συγκεκριμένο οικισμό όπου με την βοήθεια των γόνων του αποθανόντος ψευτομουφτή πήρε το «πάνω χέρι» στις προηγούμενες εκλογές.

Και σίγουρα πριν ξεκινήσουν τα φιλικά του μέσα να καυτηριάσουν αυτό το σχόλιο, θα θέλαμε από τον δήμαρχο το ίδιο να πράξει για το κάθε μεμονωμένο οικισμό στα ορεινά της Σταυρούπολης όπου ο ταχυδρόμος σύμφωνα με τα λεγόμενα των χωριανών της ορεινής περιοχής του δήμου Ξάνθης, περνάει μία ή δύο φορές την εβδομάδα, αφήνει τα γράμματα σε κάποιο καφενείο και ίσως δικαιολογημένα, γιατί η μείωση του προσωπικού στα ΕΛΤΑ είναι δεδομένη.

Άρα πόσο αγνή είναι η πρόθεση του δημάρχου;

Άλλωστε δεν είδαμε να κάνει το ίδιο για την κλειστή τράπεζα στην Σταυρούπολη  που εξυπηρετούσε τους αγρότες και διαχειριζόταν τις συντάξεις του υπέργηρου πληθυσμού και  το ΑΤΜ, σύμφωνα με τους κατοίκους,  έχει λεφτά όποτε θυμηθεί να ανέβει κάποιος υπάλληλος της τράπεζας;

Με λίγα λόγια και για να μην παίζουμε με τις λέξεις. Κάποια στιγμή ο Μ. Τσέπελης θα πρέπει να λειτουργήσει σαν δήμαρχος όλης της επικράτειας και όχι μόνο στην επίλυση των προβλημάτων των κατοίκων που του έδωσαν την έδρα.

Διαβάστε την ανακοίνωση του δήμου Ξάνθης.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης ζητά την άμεση κάλυψη της θέσης ταχυδρομικού διανομέα στα Κιμμέρια

 

Με επιστολή του προς την «Ελληνικά Ταχυδρομεία ΑΕ» στην Ξάνθη, η οποία κοινοποιείται και στην κεντρική διοίκηση των ΕΛΤΑ, ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης ζητά την άμεση κάλυψη της θέσης ταχυδρομικού διανομέα στα Κιμμέρια η οποία παραμένει κενή τους τελευταίους δύο μήνες προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία των υπηρεσιών, με δεδομένο ότι οι ανάγκες των κατοίκων καλύπτονται αποσπασματικά.

 

Ο Δήμαρχος Ξάνθης υπογραμμίζει ότι είναι αναγκαία, όσο και επιβεβλημένη η στελέχωση του ταχυδρομικού υποκαταστήματος και η διασφάλιση του απαιτούμενου επιπέδου παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών.

ELTA KIMERIA

 

 

Επισυνάπτεται η επιστολή