Χατζηγγενέ Ιρφάν: Η ΠΑΜΘ είναι αρμόδια για τον καθαρισμό των πρανών και την διατήρηση του οδοστρώματος σε καλή κατάσταση, αλλά για άλλη μία φορά απουσιάζει

Αντιπολίτευση μέσω του … εθελοντισμού

Καυτηριασμός του περιφερειακού συμβούλου της αντιπολίτευσης Χατζηγγενέ Ιρφάν προς την διοίκηση του Χ. Μέτιου γιατί οι κάτοικοι καθάρισαν τα πρανή του δρόμου Ξάνθης Μελυβίων προκυμένου να αποφευχθούν τα ατυχήματα.

Ο κ. Χατζηγγενέ τονίζει στην ανακοίνωσή του ότι είναι υποχρέωση της Περιφέρεια να καθαρίζει την πθκνή βλάστηση στις άκρες του δρόμου.

Την κατάσταση στα χέρια τους αποφάσισαν να πάρουν οι κάτοικοι των Μελιβίων Ξάνθης, οι οποίοι καθάρισαν μόνοι τους και με ίδια μέσα την πυκνή βλάστηση που εμποδίζει την ορατότητα και την κυκλοφορία στον επαρχιακό δρόμο Ξάνθης – Μελιβίων.

Για την πρωτοβουλία τους αυτή, τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, όμως δεν πρέπει να επαναπαυτούμε σε αυτό. Οι κάτοικοι κινητοποιήθηκαν επειδή δεν μπορούν να προσεγγίσουν πλέον με ασφάλεια το χωριό τους (λίγες ημέρες νωρίτερα είχε γίνει και τροχαίο ατύχημα), αλλά η οικειοθελής προσπάθεια δεν πρέπει να καλύπτει τις αμέλειες και τις αστοχίες της Διοίκησης της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Η ΠΑΜΘ είναι αρμόδια για τον καθαρισμό των πρανών και την διατήρηση του οδοστρώματος σε καλή κατάσταση, αλλά για άλλη μία φορά απουσιάζει. Μόνο που, αυτή η απουσία είναι επικίνδυνη για την ασφάλεια των ανθρώπων που κινδυνεύουν πλέον οι ζωές τους και πρέπει επιτέλους η Τεχνικής Υπηρεσία της ΠΕ Ξάνθης να αναλάβει τις ευθύνες της και να πράξει το καθήκον της!