Από το Αιγαίο στην Θράκη;

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Η ζημιά στο «Kemal Reis» από τον καπετάνιο του Λήμνος έγινε. Ένας εχθρός στο Αιγαίο λιγότερος, η Άγκυρα πήρε το μήνυμα που λέει ότι οι Έλληνες του πολεμικού ναυτικού δεν αστειεύονται και ότι η κάθε κίνηση της Τουρκίας που  θα ζητάει αίμα, αντίστοιχα θα το πληρώνουν οι Τούρκοι και με το δικό τους αίμα.

Ναι ήταν ένα πολύ καλό μάθημα προς τον Τούρκο μεγαλοϊδεάτη Ερντογάν, που σίγουρα δεν θα τον αποτρέψει από τα σχέδια του να κάνει την Μεσόγειο λίμνη της Τουρκίας, αλλά τώρα ξέρει ότι όσο και αν προσπαθούν οι Γερμανοί να σταθούν στο πλευρό του, οι σύμμαχοί τους οι Ρώσοι και οι ουδέτεροι Αμερικάνοι, ο σουλτάνος ξέρει πώς ότι και αν κάνει στον αέρα και στην θάλασσα της Ελλάδος, θα το πληρώσει με αίμα.

Άλλωστε φάνηκε ξεκάθαρα ότι στον αέρα και στην θάλασσα τα πράγματα μπερδεύονται για τον σουλτάνο και αυτός είναι ο λόγος που έστρεψε για μία ακόμη φορά το βλέμμα του στην Θράκη.

Βλέπετε το παίζει δίπορτο ο δικτάτορας Ερντογάν.

Αν δεν του «καθίσει» η ιστορία στη Θάλασσα έχει την Θράκη όπου μερικοί ακραίοι Έλληνες Πολίτες, μετά την άσκηση της μονάδας του Στρατού στο χωριό Γλαύκη, έστειλαν τα απαραίτητα μηνύματα στην Τουρκία κατηγορώντας την Ελλάδα για κακοποίηση της μειονότητας.

άλλωστε τόσο χρήμα παίρνουν αρκετοί από τους ντόπιους  μουσουλμάνους, ακραία στοιχεία της μειονότητας από την Άγκυρα, να μη δικαιολογήσουν το μεροκάματο;

Εκείνο που εγώ θέλω να πω στου ξεγάνωτους ντενεκέδες, γιαλατζή κατασκόπους που ενδημούν στα Πομακοχώρια και προδίδουν την πατρίδα τους την Ελλάδα στην Άγκυρα, δίνοντας της λαβές για να λέει το γνωστό παραμύθι περί  «τουρκικής μειονότητας» ότι όταν θα έρθει και αν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, ο Ερντογάν, θα τηρήσει κατά γράμμα αυτό που λέει ο σοφός λαός. «Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη όμως κανένας».

Ας το έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους Μετέ και ΣΙΑ.