Το θράσος των αλλοδαπών κακοποιών δεν έχει όριο

ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΝΟΟΥΝ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ;

 

Πραγματικά το θράσος των αλλοδαπών «προσφύγων» ή μη, δεν έχει όριο, αφού προσπάθησαν να κάνουν «εξαγωγή» τριών κλεμμένων φορτηγών από την Γερμανία μέσω Ελλάδας  στην Βουλγαρία.

Να υποθέσει κανείς ότι πήραν τα φορτηγά από κάποιο σημείο της Χώρας, Κύριος είδε πώς έφθασαν στην Ελλάδα από την Γερμανία τα κλεμμένα φορτηγά, έφτασαν στο Ορμένιο για να τα βγάλουν στην Βουλγαρία και εκεί τους «τσάκωσαν» και φυσικά το ερώτημα που τίθεται αβίαστα είναι,  ποιος Πρωθυπουργός θα αντιστρέψει την αίσθηση σε κάθε λογής αλλοδαπό κατακάθι ότι η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι;

 

Συνελήφθησαν 3 αλλοδαποί κατηγορούμενοι για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

 

Συνελήφθησαν την 27-1-2022 το πρωί, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Ορμενίου Έβρου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ορεστιάδας τρείς (3) αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

 

Ειδικότερα, την 26-1-2022 το βράδυ οι δράστες οδηγώντας τρία Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα (τράκτορες) μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Ορμενίου, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη χώρα.

 

Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι τα οχήματα είναι καταχωρημένα από τις Αρχές της Γερμανίας ως κλαπέντα – υπεξαιρεθέντα.

 

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.