Όταν με την ψήφο του οι βουλευτές καταδικάζουν έναν ολόκληρο λαό στην αφάνεια, θα λογαριάσουν τους «μπάτσους»;

Ο ΕΝ ΛΟΓΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ «ΜΠΑΤΣΟΥΣ», ΑΠΟΔΙΚΝΕΊΕΙ ΤΟ «ΦΥΡΑΜΑ» ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

 

Κόλαφος για τον βουλευτή του κυβερνόντος κόμματος που αποκάλεσε τους αστυνομικούς «μπάτσους» σε «πρωινάδικο» η ανακοίνωση ΤΩΝ Αστυνομικών Ξάνθης.

Από την συγκεκριμένη αντιμετώπιση του «πατέρα» του Έθνους μιας μερίδας ένστολων πολιτών οι οποίοι έναντι πινακίου πενιχρότατα της αμοιβής  κινδυνεύουν την ζωή τους για να μπορεί ένας τεμπελχανάς τρόφιμος της βουλής να τους αποκαλεί «μπάτσους», αντιλαμβάνεται ο μέσος πολίτης ποιοι τον εκπροσωπούν και νομοθετούν για να του «λύσουν» τα προβλήματα.

 

Κύριε Μητσοτάκη, αν διαθέτεις ίχνος ευθιξίας διέγραψε τον τώρα.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

 

Προς μεγάλη μας απογοήτευση ακούσαμε από βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος σε ενημερωτική εκπομπή πανελλήνιας εμβέλειας καναλιού να αποκαλεί τους αστυνομικούς “μπάτσους”. Μας θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός γιατί από την μεταπολίτευση και έπειτα το σώμα μας θρηνεί 138 νεκρούς συναδέλφους εν ώρα υπηρεσίας, “μπάτσους” που θυσίασαν την ζωή τους στον αδυσώπητο αγώνα κατά του εγκλήματος, επιτελώντας σωστά το καθήκον τους απέναντι στη κοινωνία.

Καθημερινά 55.000 αστυνομικοί, κύριε Παπαδημητρίου, υπηρετούν τον πολίτη, προσπαθώντας να αποτινάξουν από πάνω τους τέτοιους χαρακτηρισμούς που δεν θα έπρεπε να ακούγονται από τα χείλη κανενός με οποιαδήποτε έννοια κι αν λέγονται, πόσω μάλλον από τα χείλη ενός βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Για τους λόγους αυτούς και για τον σημαντικότερο ότι τα παιδιά μας έχουν μαμάδες και μπαμπάδες εργαζόμενους αστυνομικούς και όχι “μπάτσους”, ζητούμε από το σύνολο του πολιτικού κόσμου να καταδικάσει τέτοιες εκφράσεις και ενέργειες, που θίγουν και προσβάλουν τον Έλληνα αστυνομικό.