Πολιτική Προστασία και ο Π. Ταρενίδης

Είναι προς τιμήν του Π. Ταρενίδη που μόλις ξεκίνησε η χιονόπτωση πήγε και βρήκε τον υπεύθυνο των Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Ζερενίδη και τον ρώτησε αν χρειάζεται κάτι για να τον βοηθήσει όταν η πόλη άρχισε να ντύνεται στα «λευκά».

Αυτό ανέφερε ο Αντιδήμαρχος των Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Ζερενίδης όταν η αντιπολίτευση σύσσωμη επέκρινε τις πρωτοβουλίες του για την αποχιόνιση των δρόμων της Ξάνθης, αναφέροντας το παράπονό του.

Την ώρα που ο Κ. Καφφετζής και Π. Λύρατζης σφυροκοπούσαν με ερωτήσεις τον Γιάννη Ζερενίδη ο οποίος πριν την χιονόπτωση δεν συγκάλεσε το όργανο της Πολιτικής Προστασίας του δήμου προκειμένου να προετοιμαστεί η κατάλληλη αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων, ο κ. Ζερενίδης εκφράζοντας το παράπονο του δημόσια ανέφερε ότι ο μόνος που στάθηκε δίπλα του ήταν ο Π. Ταρενίδης ο οποίος πήγε ο ίδιος και προσφέρθηκε να βοηθήσει τις Τεχνικές Υπηρεσίες με την πολύ μεγάλη πείρα του στα θέματα αντιμετώπισης των ακραίων καιρικών φαινομένων, ανεξάρτητα αν είναι στον συνδυασμό της Μείζονος Αντιπολίτευσης.

Για τον Π. Ταρενίδη προηγείται το καλό της πόλης έξω από κόμματα και παρατάξεις.