Επίσκεψη Γκάγκα στην Ξάνθη. Ήλθε είδε, ακύρωσε το Κ.Υ. Αβδήρων, έδωσε λαβή για σχόλια στον ΣΥΡΙΖΑ και έφυγε

 Και συ έρμε Ξανθιώτη παρακάλα να μην αρρωστήσεις

Ειλικρινά δεν γνωρίζουμε πόσο ικανοποιημένα είναι τα στελέχη του κόμματος του κ. Μητσοτάκη στην Ξάνθη από την επίσκεψη της Υφυπουργού κ. Γκάγκα που είναι και από την Θράκη, τρομάρα μας, φαντάσου λέει να ήταν από την Παλιά Ελλάδα ούτε που θα ερχόταν στην Θράκη, ενώ η επίσκεψή της συντέλεσε (;) στην  περαιτέρω μείωση των δυνατοτήτων των δομών υγείας στην Ξάνθη, κάτι που  σίγουρα δεν είναι ότι καλλίτερο για την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Με λίγα λόγια η κυρία Διοικήτρια του Νοσοκομείου της Ξάνθης Έλενα Ροφαέλα, ο κυβερνητικός βουλευτής και γιατρός, ο αντιπεριφερειάρχης και δήμαρχος Ξάνθης είναι ικανοποιημένοι από την επίσκεψη της αναπληρώτριας υπουργού υγείας στην Ξάνθη η οποία στην κυριολεξία ήρθε, είδε και απήλθε αφήνοντας πίσω ακόμη ένα συντρίμμι στον τομέα της υγείας, αυτής της υποβάθμισης του Κ.Υ Αβδήρων και στην ουσία έδωσε το πράσινο φώς για την μετατροπή του νοσοκομείου της Ξάνθης σε πολυδύναμο Κ.Υ;

Ο μόνος δηλαδή που αντέδρασε στην επίσκεψη παρωδία της υφυπουργού ήταν ο πρόεδρος του ΝΕ τμήματος της ΑΔΕΔΥ Χ. Ευστρατίου;

Όλοι οι άλλοι που προαναφέραμε, τα είδαν όλα καλά καμωμένα;

Μάλλον ο ραγιαδισμός στα πολιτικά «ζωντανά» της Ξάνθης είναι πολύ βαθιά ριζωμένος.

Ας πρόσεχαν οι Ξανθιώτες τι ψήφιζαν.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

 

Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης επισκέφθηκε την Τετάρτη η Υφυπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, στο πλαίσιο περιοδείας της σε Δομές Υγείας της ευρύτερης περιοχής. 

Μια επίσκεψη της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας που συνοδεύτηκε από την ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ του Κέντρου Υγείας Αβδήρων!!! Με απόφαση μάλιστα του διοικητή της 4ης ΥΠΕ που την συνόδευε!!!

Τι άλλο θα χάσουν ακόμη οι Ξανθιώτες με τους τοπικούς άρχοντες να λένε ναι σε όλα στην Αθήνα, μήπως αυτή, τους ρίξει κανένα ξεροκόμματο για να κάνουν την λεζάντα τους, μπας και ξεγελάσουν τους Ξανθιώτες και τους ξαναψηφίσουν.

Είναι λυπηρό για την Ξάνθη να έχει τους πιο φανατικούς υποστηρικτές του Μητσοτάκη και αντί να συνδράμουν στο έργο του, το θάβουν και πολλές φορές το κατεδαφίζουν.