Κ. Καφφετζής: Λειτουργούμε ομαδικά. Ενωμένοι μπορούμε να
συνεχίσουμε να υπάρχουμε ως πολιτική οντότητα και να πραγματοποιήσουμε την ανατροπή.

Το δικό του μήνυμα ενότητας και ομαδικότητας στέλνει ο Δημοτικός Σύμβουλος της ΝΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ και μέλος της Πολιτικής Προστασίας Κ. Καφφετζής για την πολιτική σύμπραξη των «4» την οποία υπεραμείνεται τονίζοντας την λέξη ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ
Ο ίδιος στηρίζει το επιχείρημά του που τον συνοδεύει και στον επαγγελματικό του βίο όπου οι επιχειρήσεις του στηρίζονται στην ΟΜΑΔΙΚΌΤΗΤΑ, ενότητα, την σύμπνοια για τον κοινό σκοπό.
Αυτό ακριβώς πρεσβεύει και με την σύμπραξη των τεσσάρων παρατάξεων οι οποίες άφησαν στην άκρη τις όποιες ιδεολογικές και πολιτικές τους διαφορές, στοχεύοντας στον ένα και μοναδικό στόχο. Να ξαναβρεί η Ξάνθη πολιτικούς που την νοιάζονται και θέλουν το καλό της με απλά λόγια. Να διοικηθεί με πνεύμα ομαδικότητας. Τίποτε παραπάνω και τίποτε παρακάτω.
Στο δε θέμα της πολιτικής προστασίας όπου η Ξάνθη είχε την τύχη να μην πέσει πολύ βροχή, ανέφερε ότι τα φρεάτια και τα όποια μικρά αποστραγγιστικά έργα μέσα στην πόλη και την Σταυρούπολη έπρεπε η δημοτική αρχή να τα είχε υλοποιήσει και να μην κρατά εγκλωβισμένους τους Ξανθιώτες στην λογική του «όλα τα σφάζω και όλα τα μαχαιρώνω».
Πιστεύει ότι η ένωση των «4» παρατάξεων με αρχηγό τον Σάββα Μελισσόπουλο είναι ότι καλλίτερη πολιτική κίνηση μπορούσε να γίνει, για το καλό της πόλης, βάζοντας πρώτα το εμείς και μετά το εγώ.