ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ: Δεν «διαλυθήκαμε»…! ΕΝΩΜΕΝΟΙ οι «4», στις δημοτικές εκλογές του 2023!

Σε δηλώσεις του στο NEXT TV και στον Π. Παπαδόπουλο ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγάπη για την Ξάνθη μας» Γ. Παπαχρόνης, δήλωσε ότι το πολιτικό εγχείρημα των «4» ζει και βασιλεύει και ότι ο στόχος της ανατροπής της παρούσας διοίκησης παραμένει ο ίδιος για τις εκλογές του 2023.
Όπως σημείωσε, το 2023 θα γίνει η ανατροπή με την ομοψυχία και την ξεκάθαρη πολιτική θέση των «4», ανεξάρτητα από κομματικές καταβολές.
Ποιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι προηγείται το καλό της πόλης έναντι όλων των προσωπικών επιθυμιών του καθενός.
Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΓΑΠΗ για τη Ξάνθη μας», δεσμεύτηκε μάλιστα ότι θα «ξεσκεπάσει» όλο το παρασκήνιο, θέλοντας να στείλει προφανώς το μήνυμα στην τοπική κοινωνία ότι «δεν τελεί υπό κηδεμονία των υπολοίπων «4» (Αφεντούλη, Σπανίδη, Χάρη Διαφωνίδη και Δημοσθένη Γεωργιάδη) και λίαν συντόμως θ’ ανοίξει όλα τα χαρτιά του.
Όπως και να έχει το όλο παρασκήνιο και προσκήνιο και ανεξάρτητα αν κάποιοι από τους συμβούλους του παίζουν σε διπλό και τριπλό ταμπλό για πολιτικά και πραγματικά «ψίχουλα», κάποιος πρέπει να τους πει ότι ο Ξανθιώτικος λαός δεν τους επέλεξε για να κάνουν προσωπικά παιγνίδια αλλά για να πιέσουν μία διοίκηση αφερέγγυα και αδύναμη να εκπληρώσει στο ελάχιστο τις υποχρεώσεις της προς τους πολίτες.
Έργο των συμβούλων είναι να πούνε ένα ηχηρό «όχι» σε μία διοίκηση που προσπαθεί με τα χρήματα των δημοτών να εκμαυλίσει συνειδήσεις.
Ο Γ. Παπαχρόνης είναι άξιος σεβασμού γιατί κατάφερε απέναντι στην διοίκηση Τσέπελη και των «συνοδοιπόρων» του, να βάλει το καλό της πόλης απέναντι στο σκιερό και μαύρο.
Δυστυχώς όπως δείχνουν τα πράγματα, παλεύει να κρατήσει με το όποιο παρασκήνιο και τις όποιες πιέσεις δέχεται, αλώβητο τον δικό του χαρακτήρα που δεν είναι πολιτικός, όπως ο ίδιος λέει, αλλά είναι ένας χαρακτήρας ενός ανθρώπου που βάζει το καλό των υπολοίπων πιο μπροστά από το δικό του πολιτικό μέλλων.
Θα τα καταφέρει;
Οι σύμβουλοι της παράταξής του θα καταλάβουν ποια είναι η αποστολή τους ή θα ακολουθήσουν, μερικοί τουλάχιστον, στις πράξεις το ακολούθησαν το παράδειγμα των συμβούλων του Χ. Δημαρχόπουλου που αντί πινακίου φακής ξεπούλησαν τις αρχές και τους αγώνες μιας παράταξης;