Μία νέα επιχείρηση με επικεφαλής έναν νέον Ξανθιώτη τον Κωνσταντίνο Ελενίδη, έκανε την εμφάνιση της στην περιοχή της Ξάνθης εδώ και ένα χρόνο, με αντικείμενο την τοποθέτηση φίλτρων νερού και επωνυμία «ΦΙΛΤΡΑ ΘΡΑΚΗΣ».

Ποιο κάτω ο υπεύθυνος της Εταιρείας Κ. Ελενίδης μας εξηγεί τα θετικά στοιχεία της τοποθέτησης των «Φίλτρων Θράκης».

 

Γεια σας αγαπητοί φίλοι ξανθιώτες και Θρακιώτες. Σήμερα, θέλω να σας ενημερώσω για τα φίλτρα νερού που εμπορεύεται και τοποθετεί η εταιρεία «Φίλτρα Θράκης».

Η εταιρεία «Φίλτρα Θράκης», δημιουργήθηκε πριν από ένα χρόνο περίπου και με την ποιότητα της υπηρεσίας μας και την καλή εξυπηρέτηση που προσφέρουμε στον κόσμο, μας αγκάλιασε και μας έδειξε την εμπιστοσύνη του.

Τι είναι το φίλτρο νερού σήμερα και από τι μπορεί να μας προφύλαξη και να μας δώσει καθαρό νερό χωρίς οσμές, φυτοφάρμακα θολότητα και άλλα χημικά απόβλητα τα οποία είναι πολύ επικίνδυνα για τον οργανισμό μας, ιδιαίτερα το χλώριο και ο μόλυβδος που μένουν στον οργανισμό μας και  προκαλούν προβλήματα στην υγεία μας.

Ήθελα να επισημάνω το πόσο καλό κάνει στον οργανισμό μας το καθαρό φιλτραρισμένο νερό.

Το φιλτραρισμένο νερό με καλής ποιότητας φίλτρα Ενεργού άνθρακα, που δρα και καθαρίζει το πόσιμο νερό μας με πολλά πλεονεκτήματα.

Πλεονέκτημα πρώτο.  Εμφιαλώνεται και πίνετε επιτόπου καθαρό νερό, χωρίς να το εμφιαλώνουμε για μήνες και χρόνια σε πλαστικά μπουκάλια.

Δεύτερο πλεονέκτημα.  Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να εμφιαλώνεται νερό στην ποσότητα που θέλετε και να πλένετε τα φρούτα τα λαχανικά σας ή  να κάνετε το φαγητό σας χωρίς διαφορές οσμές στην κατσαρόλα σας ή την σαλάτα σας.

Αν αναλογιστούμε το όφελος, το κόστος της τοποθέτησης είναι μηδαμινό.

Το φίλτρο που κοστίζει περίπου 100 € τοποθετείται πάνω  ή  κάτω από τον πάγκο που δεν φαίνεται. Εσείς  έχετε μόνο το Βρυσάκι πάνω στο μπάγκο σας. Το κόστος αλλαγής φίλτρο και συντήρησης του φίλτρου, αγγίζει περίπου τα 30 € το χρόνο.

Τοποθετούμε το φίλτρο με 100 € και πίνει μία πενταμελή οικογένεια ένα χρόνο κρυστάλλινο καθαρό νερό.

Αν μετρήσουμε πόσα πληρώνουμε για να αγοράζουμε εμφιαλωμένο νερό, θα δούμε ότι η διαφορά του εμφιαλωμένου νερού με το φιλτραρισμένου είναι μεγάλη και το φίλτρο κοστίζει πολύ λιγότερο και κάνει πολύ καλύτερη δουλειά. Ελάτε μια βόλτα από το κατάστημα μας που βρίσκεται στο Εύμοιρο Ξάνθης απέναντι από KOMOTEX για να διαπιστώσετε κι εσείς το πόσο καλή δουλειά κάνουν τα φίλτρα μας.

Επίσης. τα «Φίλτρα Θράκης», διαθέτουν και ηλιακά καινούργιας τεχνολογίας υψηλής απόδοσης κενού αέρος τα οποία ηλιακά έχουνε περισσότερη απόδοση έως και 40 τοις 100.  Δεν χρειάζονται τακτικά service και αντέχουν μέχρι και 40 βαθμούς.

Είναι αντιανεμικά Και δεν έχουνε μεγάλο κόστος.

Στη διάθεσή σας με εκτίμηση Κωσταντίνος Ελένηδης

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ