ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ: Κλέφτης έβαλε στόχο 8 καταστήματα στο τελευταίο συνελήφθη

 Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, οκτώ (8) κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα, από καταστήματα, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 17-4-2021 έως 11-5-2021, στην Ορεστιάδα.

Συνελήφθη χθες (11-5-2021) το πρωί, από τους παραπάνω αστυνομικούς, ένας ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

 Συγκεκριμένα, χθες το πρωί στην Ορεστιάδα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, διότι διέρρηξε κατάστημα της πόλης, χωρίς όμως να αφαιρέσει οτιδήποτε, καθόσον έγινε αντιληπτός από περίοικο και τράπηκε σε φυγή.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο δράστης τον προηγούμενο και τον τρέχοντα μήνα, διέρρηξε επίσης τέσσερα (4) καταστήματα, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους διάφορα χρηματικά ποσά, ενώ σε τρεις (3) ακόμη περιπτώσεις δεν ολοκλήρωσε τις πράξεις του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.