Οξυγόνο στο νοσοκομείο της Ξάνθης, για μία χούφτα … ψήφους

Οικονομικό ή πολιτικό το «οξυγόνο» του νοσοκομείου της Ξάνθης;

Πέρασε καιρός που ο δήμος Ξάνθης σε συνεργασία με τις Τ.Υ. του νοσοκομείου τοποθέτησαν την γεννήτρια παραγωγής οξυγόνου που ξαφνικά η διοικήτρια, μετά από εννέα μήνες πανδημίας, θυμήθηκε ότι είχε ανάγκη.

Εν τω μεταξύ, πολύς ντόρος δημιουργήθηκε για το αν το οξυγόνο ήταν καλής ποιότητας ή όχι και ο μέσος Ξανθιώτης ακόμη να καταλάβει αν το … οξυγόνο που πήρε το  νοσοκομείο της Ξάνθης, αγορασμένο από μουσουλμάνους επιχειρηματίες των ορεινών του νομού,  μετατράπηκε σε δηλητηριώδη διοξείδιο του άνθρακος της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου.

Χρήσιμο το οξυγόνο τελικά και στην υγεία αλλά … όπως φάνηκε και από το αποτέλεσμα αυτής της πράξης και οι … πολιτικοί της Ξάνθης, χρειάζονται το … οξυγόνο τους.

Αν μάλιστα αυτό το οξυγόνο της πολιτικής, περνά και μέσα από τα σκοτεινά σοκάκια που ενώνουν την Άγκυρα, το Τουρκικό Προξενείο και το DEP, τότε είναι αρίστης ποιότητας οξυγόνο που θα δώσει ζωή στους πολιτικούς της Ξάνθης και την επόμενη τετραετία.

Οξυγόνο. Δίνει  ζωή στους ασθενής του νοσοκομείου της Ξάνθης, αλλά και στους πολιτικούς σχεδιασμούς για τις εκλογές το 2023.

Ένα οξυγόνο που δίνει πολιτική ζωή σε πολιτικούς της Θράκης,  ανεξαρτήτου θρησκείας  οι οποίοι πουλάνε ή «δουλεύουν» την πατρίδα τους, για μία χούφτα ψήφους.