Αντιδράσεις για τις δια περιφοράς συνεδριάσεις και το μυστήριο

Τελικά ο Μ. Τσέπελης πείστηκε ότι δεν πρέπει να κρατά πολύ το παραμύθι της δια περιφοράς  συνεδριάσεων των οργάνων του δήμου Ξάνθης και ήδη το Δημοτικό Συμβούλιο ξεκίνησε τις συνεδριάσεις του δια ζώσης και πολύ καλά κάνει δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους δημότες, σε όσους ενδιαφέρονται, να ακούνε τι λέγεται στις περιβόητες συνεδριάσεις που αφορούν αυτούς, χωρίς αυτούς.

Αξίζει βεβαίως να σημειωθεί ότι στις συνεδριάσεις απαγορεύεται δια ροπάλου η παρουσία των δημοσιογράφων και το προνόμιο αυτό έχουν οι ελάχιστοι συνάδελφοι οι οποίοι βρίσκονται μέσα στις συνεδριάσεις ελέω … απευθείας αναθέσεως, δηλαδή βρίσκονται μέσα στην αίθουσα συνεδριάσεως για την προβολή στο διαδίκτυο, της συνεδρίασης, με τα χρήματα των δημοτών βεβαίως και ως εδώ όλα «καλά» καμωμένα όμως…

Υπάρχουν και ενστάσεις για την συνεδρίαση άλλων οργάνων του δήμου Ξάνθης που έχουν άμεση σχέση με την καθημερινότητα και την «τσέπη» των καταναλωτών, αυτήν της ΔΕΥΑΞ, όπου σύμβουλοι της αντιπολίτευσης μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου δεν συμμετέχουν εις ένδειξη διαμαρτυρίας και εκεί είναι το όλο θέμα.

Πώς γίνεται όλα τα όργανα του δήμου Ξάνθης να συνεδριάζουν δια ζώσης και η ΔΕΥΑΞ όχι;

Ποιος ο λόγος που το προεδρείο, 11 άτομα όλα κι όλα, δεν συνεδριάζει δια ζώσεις προκαλώντας έτσι την αντιπολίτευση και την αίσθηση στους δημότες ότι κάτι κρύβεται;

Εκτιμούμε ότι ο πρόεδρος Ιπποκράτης Καμαρίδης, θα λάβει υπόψη του σοβαρά την στάση των μελών του ΔΣ και θα επιστρέψει στην κανονικότητα όπως αναφέρει και ο δήμαρχος Μ. Τσέπελης σε δηλώσεις του σε τοπικά μέσα ενημέρωσης.