Γιορτές παλιάς πόλης «γιοκ» – Μας δουλεύει ψιλό γαζί ο δήμαρχος με το επικοινωνιακό του στιλ

 

Με επικοινωνιακό «στυλ» ο δήμαρχος της Ξάνθης που ήθελε τις γιορτές παλιάς πόλης και τις  απευθείας αναθέσεις,  τώρα λέει ότι νοιάζεται για την υγεία των Ξανθιωτών. Και για να μην μας δουλεύει, του λέμε ότι η απόφαση  να μην γίνουν οι εκδηλώσεις αυτού του τύπου σε ολόκληρη την Ελλάδα από την Κυβέρνηση, πάρθηκε πολύ πριν επικοινωνιακά το «πουλήσει» για δική του απόφαση και κατόπιν συνεννόησης με την Αθήνα.

Μια φορά να ακουστεί αλήθεια από τον δήμαρχο και τι στον κόσμο.

Χαρακτηριστικό το «ενδιαφέρων» του για την υγεία των Ξανθιωτών ο τίτλος με τον οποίο   προσπαθεί να «πουλήσει» ευαισθησία για τους θεσμούς και την υγεία των Ξανθιωτών. Θα θέλαμε πραγματικά να μάθουμε ποιος του γράφει τα Δελτία Τύπου.

Μανώλης Τσέπελης:  Υγιείς και δυνατοί ΟΛΟΙ Μαζί στις Γιορτές Παλιάς Πόλης της Ξάνθης τον Σεπτέμβριο του 2021

 

Ο Δήμος Ξάνθης με συνεχείς επικοινωνίες, θεσμικής συνεργασίας,  με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, διερεύνησε ένα  πλαίσιο ενεργοποίησης πρωτοκόλλων,  που με ασφάλεια θα μπορούσαν να διασφαλίσουν την πραγματοποίηση  του θεσμού  «Γιορτές Παλιάς Πόλης» .

Μετά από την πλήρη και την αναλυτική αξιολόγηση των στοιχείων και δεδομένων για τη διοργάνωση του θεσμού   «Γιορτές Παλιάς Πόλης» στην Ξάνθη, σε συνδυασμό με τις υπάρχουσες υγειονομικές συνθήκες στη χώρα και τα ισχύοντα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης,  προκύπτει ότι,  δεν είναι δυνατή η υψηλή υποστήριξη  της ασφάλειας των πολιτών  μας .

Ο Δήμος Ξάνθης με υψηλό αίσθημα ευθύνης ανακοινώνει την ματαίωση των Γιορτών Παλιάς Πόλης της Ξάνθης για λόγους δημοσίου συμφέροντος, καθώς η μεγάλη αυτή διοργάνωση συγκεντρώνει χιλιάδες Ξανθιώτες και επισκέπτες από όλη τη χώρα και δημιουργεί συνθήκες συνωστισμού και συγχρωτισμού χωρίς να είναι δυνατή η διασφάλιση της τήρησης   του βασικού μέτρου πρόληψης, της κοινωνικής απόστασης.

Με βάση την εικόνα της εξέλιξης της πανδημίας διεθνώς και τις επιστημονικές εκτιμήσεις για το επόμενο διάστημα,  επιβάλλεται να λαμβάνονται αποφάσεις  δυσάρεστες για όλους μας, αλλά επιβεβλημένες από τις συνθήκες, θέτοντας την ανθρώπινη ζωή πάντοτε πάνω από όλα.

Υγιείς και δυνατοί,  ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τις «Γιορτές Παλιάς Πόλης» στην Ξάνθη για τον Σεπτέμβριο του 2021 και είναι βέβαιο ότι όλοι εσείς με συσσωρευμένη θετική  ενέργεια και  αισιοδοξία, θα μας δώσετε τη δυνατότητα να διοργανώσουμε όλοι μαζί,  τη  μεγαλύτερη Γιορτή της Ξάνθης.

 

Ο Δήμαρχος Ξάνθης

Εμμανουήλ Χρ. Τσέπελης