Σίγουρα οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ο υπεύθυνος της εταιρείας ΦΙΛΤΡΑ ΘΡΑΚΗΣ Κ. Ελενίδης,  δεν τιμούν την ΔΕΥΑΞ η οποία μας πουλάει ακριβό και βρώμικο νερό.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ο επαγγελματίας στο διαδίκτυο δείχνουν πόσο βρώμικο είναι το νερό που πίνουν οι Ξανθιώτες στην περιοχή της Νέας Μορσίνης και της Μπρωκούμη.

Από την άλλη πάλι, αναδεικνύεται η αναγκαιότητα χρήσης φίλτρων νερού και η πολύ σωστή επιλογή της εταιρείας να διαχειρίζεται αυτό το υλικό που μπαίνει ανάμεσα στο νερό της ΔΕΥΑΞ και την υγεία μας.

Ο ίδιος ο κ. Ελενίδης αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του.

Χαιρετώ την μεγάλη παρέα.

Εδώ οι τελευταίες αλλαγές στην περιοχή της Ξάνθης και συγκεκριμένα στην ΝΕΑ ΜΟΡΣΙΝΗ και στην οδό ΜΠΡΩΚΟΥΜΗ που έχω και το κατάστημα.

Τα φίλτρα σε φώτο είναι από τα λίγα που κρατάω για να τα δείξω στους πελάτες,υπάρχουνε και σε χειρότερη κατάσταση.

Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα όσο και αν θέλουμε να μην την βλέπουμε,εδώ οι αποδείξεις. Όπως βλέπετε στη φωτογραφία τα φίλτρα μας κρατάνε όλη τη λάσπη και τη βρωμιά και περνάει μόνο το καθαρό κρυστάλλινο νερό. Με συχνά τεστ που κάνουμε στους πελάτες μας αποδεικνύεται ότι το νερό που σας προτείνουμε είναι από τα καλύτερο στην αγορά.

Σκεφτόμαστε,επενδύουμε και προσέχουμε την υγεία μας, χωρίς επιβάρυνση στο περιβάλλον με πλαστικά. Υγιεινό,καθαρό τρεχούμενο νερό στην κουζίνα σας με πολύ μικρό κόστος για μία οικογένεια. Από 25 € φίλτρα βρύσης 40 € φίλτρα άνω πάγκου και 50 € φίλτρα κάτω πάγκου και δωρεάν εγκατάσταση. Στις δύσκολες εποχές που περνάμε μειώσετε τα έξοδα του νοικοκυριού αγοράζοντας ένα φίλτρο νερού από τα ΦΙΛΤΡΑ ΘΡΑΚΗΣ.Τηλ.2541020286. 6979822172.