Μας “δουλεύουν” οι Ρώσοι “ψιλό γαζί” 

Προφανώς οι ντόπιοι αιθεροβάμονες πολιτικοί αστέρες, μετά το “δούλεμα” των Ρώσων ότι τάχαμου ο Ερντογάν καλά έκανε που μετέτρεψε την Αγιά Σοφιά σε τζαμί γιατί το εισιτήριο που είχε σαν μουσείο ήταν πολύ ακριβό, κατάλαβαν ή ελπίζουμε ότι κατάλαβαν πώς τους βλέπουν οι δυνατοί παίχτες και συνομιλητές τους. 

Και μόνον από αυτήν την φράση που είπε ο Ρώσος εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Πεσκώφ δείχνει ξεκάθαρα πόσο ο κόσμος υπολογίζει την πολιτική ελίτ που εκπροσωπεί τους Έλληνες. Υπόληψη καμία. 

Εκτιμούμε ότι και μόνον αυτή η γεμάτη ειρωνεία φράση είναι αρκετή να αλλάξει όλη την διπλωματική θεώρηση της πολιτικής ελίτ του τόπου και ή που θα έπρεπε ήδη να είχαν κάνει χαρακίρι γιατί ρεζιλεύουν τον Ελληνικό λαό ή να αλλάξουν άρδην ρώτα και να κάνουν την Ελλάδα άξιο και σεβαστό συνομιλητή με όλον τον πλανήτη. 

Αντί αυτού όμως η πολιτική ελίτ της Ελλάδος στρουθοκαμηλίζει και αναζητεί την διεθνή νομιμότητα την στιγμή που ο ένας μετά τον άλλον οι διεθνής παράγοντες, μας “αδειάζουν” κανονικότατα. 

Όχι μόνο μας “αδειάζουν”, αλλά μας στήνουν διπλωματικές παγίδες κολλώντας την χώρα όλο και πιο πολύ την πλάτη της στον τοίχο. 

Σήμερα Κυριάκο Μητσοτάκη, χθες, έπρεπε να είχες θωρακίσει την Ελλάδα γιατί μόνο όταν σε φοβούνται σε υπολογίζουν. 

Μέχρι τώρα το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα νόμιζε ότι έτσι όπως δουλεύει τον Ελληνικό λαό, πίστευε αφελώς, ότι θα μπορέσει να δουλέψει και την διεθνή κοινότητα και το αποτέλεσμα είναι η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί και ότι άσχημο για τον Ελληνισμό ακολουθεί. 

Μακάρι να τους φωτίσει η Του Θεού Σοφία και να σκεφτούν και να πορευτούν ως Έλληνες.