Ειλικρινά την εν λόγω κυρία Μαρία Νικολάου δημοσιογράφο της κρατικής ΕΡΤ,  δεν είχα την τιμή να την γνωρίσω αλλά αντιλαμβάνομαι όπως οι περισσότεροι Θρακιώτες με ποια σημαία προσελήφθη στο κρατικό μέσο ενημέρωσης και φυσικά με ποιόν τρόπο άλλωστε ο λόγος που χρησιμοποιεί  δεν το κρύβει.
Θα πρέπει κάποιος  να τη πει ότι δημοσιογραφεί σε κρατικό κανάλι που το πληρώνει όλος ο Ελληνικός Λαός και ότι αν μη τι άλλο λόγω σεβασμού προς τους εργοδότες της, δηλαδή τον Ελληνικό Λαό δεν της επιτρέπουν να τους βρίζει και να τους αποκαλεί ρατσιστές επειδή έγραψαν ένα πατριωτικό σύνθημα στον τοίχο ενός σχολείου .
Μερίδα του Ελληνικού Λαού, καταγράφει τον πατριωτισμό του στον τοίχο ενός σχολείου, κακώς βέβαια γιατί και το σχολείο το πληρώνει ο Ελληνικός Λαός.
Όμως η καταγραφή ενός πατριωτικού συνθήματος στον τοίχο μέχρι να χαρακτηρισθεί ρατσιστής αυτός  που το έγραψε, πάει πολύ μακρυά την βαλίτσα.
Το λιγότερο που έχει να κάνει η εν λόγω δημοσιογράφος της κρατικής ΕΡΤ, είναι απλά να ζητήσει από τους Μακεδόνες μία συγνώμη.
Οι εποχές που επί Τσίπρα που η κρατική τηλεόραση έκανε πλύση εγκεφάλου βρίζοντας και αποκαλώντας φασίστες όσους αντιδρούσαν στο ξεπούλημα της Μακεδονίας, θέλω να πιστεύω ότι πέρασε  ανεπιστρεπτί και καλό θα είναι η εν λόγω κυρία, να το πάρει χαμπάρι.
Βέβαια ο Κ. Μητσοτάκης που κάθισε στην Πρωθυπουργική καρέκλα λέγοντας ότι θα εκκαθαρίσει την ΕΡΤ, φαίνεται πώς δεν το εννοούσε και σκοπός του ήταν απλά να κερδίσει τις εκλογές.
Τώρα που τις κέρδισε, δεν έχει λόγο να “ξηλώσει” τους απάτριδες και τους ανθέλληνες.
Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του Στάθη Παπαδόπουλου στο fb και η απορία του είναι εύλογη. Αλήθεια δεν υπάρχει ένας βουλευτής της Θράκης να ρωτήσει γιατί σπαταλώνται τα λεφτά των Ελλήνων Πολιτών σε δημοσιογράφους οι οποίοι τους αποκαλούν ρατσιστές επειδή έγραψαν ένα πατριωτικό  σύνθημα στους τοίχους ενός σχολείου;
Όπως δείχνουν τα πράγματα στο λεξιλόγιο της εν λόγω κυρίας οι φράσεις πατριώτης πατριωτικό δεν υπάρχουν. 
ΔΙΑΒΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς ΣΤΟ FB
Αυτά τα ερπετά της δημοσιογραφίας τα πληρώνουμε όλοι οι Έλληνες και μεταξύ αυτών και εμείς οι Θρακομακεδόνες, για να μας βρίζουν από την δημόσια τηλεόραση με χαρακτηρισμούς που ούτε ο “Δημητράς” θα χρησιμοποιούσε…!!! Λένε στην ΕΡΤ ότι το “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ” που έγραψαν άγνωστοι στον τοίχο του 3ου ΓΕΛ Ξανθης, είναι ρατσιστικό σύνθημα μίσους και τρομοκρατίας…. Να πάτε να σας κοιτάξει ψυχίατρος…μην πω τίποτα πιο βαρύ…άιντε με τις δημοσιογραφικές πατσαβουρες… Να πάτε σε ιδιωτικό κανάλι να τα λέτε αυτά. Όχι στο Κρατικό που σας πληρώνει ο ελληνικός λαός για να κάνετε ανθελληνική προπαγάνδα. Μα που ζούμε επιτέλους; Πόσο πιο κάτω να κατρακυλησουμε… Αυτοί οι πολιτικοί αρχηγοί που λένε κατά καιρούς ότι έχουν ισχυρό πατριωτικό φρόνημα που σκ@τ@ βρίσκονται;;; Γιατί δεν καταθέτουν μηνύσεις;;; Να γίνει και έρευνα πως προσελήφθησαν στην Κρατική τηλεόραση… Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να μάθει ο ελληνικός λαός ποιος πότε και με ποια κριτήρια τους προσέλαβε…!!!