«Εκτελεί» δημότες και επιχειρήσεις ο Δήμαρχος Τσιτιρίδης

 

Ληστρικές αυξήσεις δημοτικών τελών σε δημότες και επιχειρήσεις του δήμου Αβδήρων προχώρησε ο Γ. Τσιτιρίδης

 

 

Ο δήμαρχος Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης προχώρησε σε ληστρικές αυξήσεις των δημοτικών τελών που αγγίζουν το 300% για τις επιχειρήσεις και περίπου 30% για τους δημότες του, συνεπικουρούμενος από τον εταίρο του Β. Τσολακίδη.

Το προηγούμενο μήνα ο δήμαρχος Γ. Τσιτιρίδης προχώρησε σε αύξηση της τιμής του νερού και στο δημοτικό συμβούλιο στις 25 Νοεμβρίου, προχώρησε σε ληστρική αύξηση των δημοτικών τελών παρά την αγωνιώδη αντίδραση της αντιπολίτευσης.

Άξιο αναφοράς είναι ότι προεκλογικά και σε μία παλαιολιθική  λογική ο Γ. Τσιτιρίδης προχώρησε σε μείωση των δημοτικών τελών και μόλις οι δημότες του έδωσαν την διοίκηση για δεύτερη συνεχή τετραετία αύξησε κατακόρυφα τα δημοτικά τέλη καταδικάζοντας ακόμη περισσότερο τις ήδη καταδικασμένες, λόγω της οικονομικής κρίσης,  φαμίλιες του δήμου του.

Επίσης θα πρέπει να αναφερθεί ότι η αύξηση των δημοτικών τελών στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στα όρια του δήμου αποφάσισε να τις «εκτελέσει» αφού στην κυριολεξία η αύξηση των δημοτικών τελών ανέρχεται σε ποσοστό 300%.

Άλλωστε είναι λογική η αντίδραση του δημάρχου Τσιτιρίδη αφού οι δημότες του τον ξανά ψήφησαν.